Iz Armanija stiže My Way Intense, novi miris za žene

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.09.2021.

0

Foto: Armani Beauty

Foto: Armani Beauty

Esencija mirisa My Way Intense njegovo je novo, intenzivno srce apsoluta tuberoze iz Indije, koji se odlikuje cvjetnim, bogatim i raskošnim svojstvima

U susret jeseni, mnoga mirisna lansiranja će zasjati punim sjajem, a prvi od njih je novi Armanijev miris, My Way Intense, koji dolazi u intenzivnijoj verziji godinu dana od lansiranja nove franšize My Way.

S mirisom My Way Intense, bogatom, raskošnom interpretacijom moderna cvjetnog potpisa koji poziva na intenzivno življenje života, Giorgio Armani 2021. otkriva novo poglavlje u priči mirisa My Way.

Miris My Way Intense ucrtava novo, senzualno poglavlje u svemiru My Way.

Svojim pojačanim cvjetnim srcem i intenzivnom drvenastom notom, My Way Intense Eau de Parfum nudi moćnu interpretaciju jedinstveno primamljivog potpisa mirisa My Way.

Esencija mirisa My Way Intense njegovo je novo, intenzivno srce apsoluta tuberoze iz Indije, koji se odlikuje cvjetnim, bogatim i raskošnim svojstvima.

Ta nota poboljšava i pojačava moderne, prirodne i solarne tonove originalnog apsoluta tuberoze koji je sadržan u Eau de Parfum mirisu.

Miris My Way Intense koji je kreirao majstor parfumer Carlos Benaïm (IFF), baš kao i originalni Eau de Parfum, dočarava fuziju kultura i u središte stavlja neke od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka iz cijeloga svijeta.


VIŠE O TEMAMAGiorgio Armaniženski mirisiArmani My Wayženski parfemi
Povezano