Iz Armanija nam stiže Sì Eau de Parfum Intense

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.03.2021.

0

Foto: Armani

Foto: Armani

Miris Sì Eau de Parfum Intense je orijentalan voćni chypre miris koji Giorgio Armani ženi daje samopouzdanje da istraži svoju najintenzivniju stranu

Giorgio Armani predstavlja miris Sì Eau de Parfum Intense, još intenzivniju i sofisticiraniju interpretaciju klasičnog ženskog mirisa koji utjelovljuje samopouzdanje i energiju.

Emancipirana i slobodna, žena koja nosi Sì usuđuje se prihvatiti svoju najintenzivniju stranu.

Predstavljen 2013., Sì je kultni ženski miris brenda Giorgio Armani, istovremeno senzualan i zavodljiv. Stapajući neovisnosti duha, sofisticiranost i vedrinu, miris Sì slavi hrabrost žena, potičući ih da pišu vlastita pravila i žive život punim plućima.

Miris Sì Eau de Parfum Intense je orijentalan voćni chypre miris koji Giorgio Armani ženi daje samopouzdanje da istraži svoju najintenzivniju stranu.

Stvorila ga je parfumerka Julie Massé (MANE) koja je stvorila sve Sì mirise. Sì Eau de Parfum Intense ovaj miris odvodi u privlačnom novom smjeru.

Gornja primamljiva nota mirisa nektar je crnog ribiza ekstrahiran iz jezgre voća, po čemu su poznati mirisi iz obitelji Sì. U srcu mirisa baršunasti su pelin i ruža Isparta ubrana u Isparti, regiji Turske poznatoj kao „grad ruža“.

Ove dvije note zajedno stvaraju snažan i intenzivan učinak. U osnovnim su notama pačuli i benzoinska smola, od kojih obje pružaju osjećaj obavijenosti mirisom.

Vanilija u mirisu Sì Eau de Parfum Intense dolazi iz zaštićenog područja Loky Manambato na Madagaskaru, a nabavljamo je u suradnji s lokalnom neprofitnom organizacijom, što je samo jedna od mnogih inicijativa brenda Giorgio Armani kojom pridonosimo društvenoj odgovornosti u sklopu programa „Solidarna nabava”.

Miris Sì Eau de Parfum Intense utjelovljuje Cate Blanchett, glumica i dobitnica Oscara. U novoj kampanji fotografa Toma Munroa, ona dočarava bezvremenost i modernost.


VIŠE O TEMAMAženski mirisiGiorgio Armaniženski parfemiArmani SiJulie Masse
Povezano