Ivana Mišura, Lana Kuduz i Petra Frković za Groove

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.12.2014.

1

Ivana Mišura, Lana Kuduz i Petra Frković

Ivana Mišura, Lana Kuduz i Petra Frković

Miss Universe Ivana Mišura, manekenka Lana Kuduz i atraktivna Petra Frković kampanjom Gorana Matijašeca, najavljuju zabavne trenutke u klubu Groove

Slavljeničko raspoloženje ove je godine počelo ranije nego ikada. Okićen grad, druženja i pozitivna energija zavladali su Hrvatskom. Aktualna Miss Universe, Ivana Mišura jedva čeka prosinac za koji kaže: "Prvo što me asocira na prosinac je Božić. Kao da taj blagdanski duh budi u ljudima ono najbolje. Topliji su i srdačniji. Ovaj je mjesec definitivno vrijeme druženja i darivanja. Dobar dio blagdanskih partija provest ću u klubu Groove koji me već odavno očarao, a blagdanskim uređenjem ima neki poseban štih!"

Foto: Goran Matijašec

Foto: Goran Matijašec

Tri ljepotice u  branda ELFS - aktualna Miss Universe Ivana Mišura, manekenka Lana Kuduz i atraktivna Petra Frković snimile su foto kampanju za zagrebački klub Groove, kojim najavljuju vesele dane koji su pred nama. Srijeda je u klubu Groove rezervirana za najpoznatije hitove RNB i hip hop glazbe uz DJ-a eM bee, koji petkom pušta mashup starih i novih hitova, dok je subota rezervirana za ABSOLUT party uz jednog od najpoznatijih hrvatskih DJ-a Viktora Superfine.

"Obožavam Božić i uvijek ga provodim s obitelji. Na badnjak uvijek idem na polnoćku i poslije druzžnje s prijateljima. Ove godine ću ga, kao i svake, provesti u Zagrebu i Slavoniji. U klubu Groove dočekat ću Novu godinu!" – izjavila je prelijepa Lana Kuduz.

Klub Groove nalazi se u samom centru grada, u Petrinjskoj ulici 4.


VIŠE O TEMAMAIvana MišuraLana KuduzPetra Frkovićklub GrooveGoran MatijašecElfs
Povezano