Ivana Mišerić uskočila u neodoljive ELFS komade

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.06.2020.

0

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Zvijezda kampanje koja prati novu kolekciju hrvatskog modnog dvojca Elfs je Ivana Mišerić, koja je u ključnim komadima pozirala pred objektivom Danijela Galića

Nakon jedinstvene online modne revije Online Fashion Show, koji su mnogi mediji proglasili povijesnom jer je održana usred pandemije uzrokovane koronakrizom, a čak 41 poznata osoba nosila je u svome domu novu kolekciju, modni dvojac ELFS nastavlja oduševljavati svojim novim projektima.
Tada su poslali snažnu poruku javnosti da i u gotovo nemogućim uvjetima kreativnost može pobijediti, a ovaj put otišli su korak dalje te najnovija kolekcija "Power of difference" za ljeto 2020. progovara o aktualnoj situaciji u svijetu, naglašavajući ne samo da je svaki život na Zemlji važan nego da je različitost i ljubav ono što nas spaja i potiče na razvoj i rast.
Ivana Mišerić za Elfs

Ivana Mišerić za Elfs

"Naša kolekcija namjenjena je uživanju u životu i svemu što on nosi bilo lijepo ili manje lijepo. U svakoj kolekciji želimo ponuditi što širi raspon proizvoda kako bi pokrili raznolike potrebe naših klijenata. Sastavni dio svake ELFS kolekcije raznobojne su plišane trenerke koje su među obožavateljicama našeg branda stekle kultni status, a upravo paleta boja predstavlja festival raznolikosti", kaže Aleksandar Šekuljica iz Elfsa.

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Zvijezda nove kampanje je Ivana Mišerić, fotografiju potpisuje Danijel Galić, za frizure se pobrinuo Marko Constantini, dok je šminka djelo Marka Tolića.

VIŠE O TEMAMAAleksandar ŠekuljicaElfsIvana MišerićDanijel Galić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se