Ivan Šarić privukao brojne poznate face u Dom sportova

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.10.2019.

0

Korana Gvozdić i Ivan Šarić. Foto: Bojan Zibar

Korana Gvozdić i Ivan Šarić. Foto: Bojan Zibar

Najveći stand-up show u Hrvatskoj nisu propustili Ljupka Gojić Mikić, Mihael Mikić, Igor i Marija Bišćan, Slavko Sobin, Nataša Janjić...

Jučer se u rasprodanoj Maloj dvorani Doma sportova odigrala prava večer smijeha u režiji Ivana Šarića. Čak 3100 gledatelja željnih dobrog humora i zabave prisustvovalo je najvećem stand-up showu u Hrvatskoj te provelo srijedu večer na najbolji mogući način - uz smijeh i odličnu atmosferu
Nataša Janjić

Nataša Janjić

Mala dvorana Doma sportova je u srijedu navečer postala mjesto vrhunskog humora i zabave. Sve što je Ivan Šarić najavljivao, to je i ispunio. Tako se njegov jučerašnji nastup bazirao na novom materijalu koji se, ako je suditi prema decibelima ushićene publike, pokazao pravom dobitnom kombinacijom. Iako je u svojoj 13-godišnjoj karijeri već četiri puta rasprodao KD Vatroslav Lisinski, ovog je puta Ivan odlučio ljestvicu podignuti više.


Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić

Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić

Da je odabir Male dvorane Doma sportova bio pun pogodak potvrđuje činjenica da su se sve ulaznice rasprodale tjedan dana prije samog nastupa.

Luka Nižetić

Luka Nižetić

Ulaznica više se tražila i neposredno prije samog nastupa čime se još jednom dokazalo koliko je hrvatska publika zaista „gladna“ kvalitetnog humora Ivana Šarića. Osim novog materijala, naš se poznati komičar tijekom nastupa dotakao i nepresušnog izvora aktualnih političkih pitanja i muško-ženskih odnosa koji su kod publike izazvali gromoglasan smijeh i oduševljenje.

Igor i Marija Bišćan

Igor i Marija Bišćan

Ivana Šarića osim dugogodišnjeg staža na hrvatskoj komičarskoj sceni prepoznajemo i po uvijek dovitljivom i sjajnom humoru. Ovim pothvatom Ivan je potvrdio svoj fenomen na društvenoj sceni. Najveći stand-up show u Hrvatskoj nisu propustili Ljupka Gojić Mikić, Mihael Mikić, Igor i Marija Bišćan, Slavko Sobin, Nataša Janjić, Luka Nižetić i Matija Cvek.

Gabrijela Pilić i Slavko Sobin

Gabrijela Pilić i Slavko Sobin

Da jučerašnji nastup nije bio iznimka, najbolje govore komentari publike. „...Odlično, Ivan je pravi majstor u svom poslu...“, „...Svaki put me nanovo pozitivno iznenadi i nasmije...“, “Uvijek me oduševi  kako psihološki pristupa analiziranju svega iz čega proizlazi njegov humor!” „Mislim da mi je sutra neminovna bol trbušnih mišića od smijanja, ma koja teretana - Ivan!.“ samo su bili neki od osvrta gledatelja nakon nastupa.

Matija Cvek i Nika Turković

Matija Cvek i Nika Turković

"Kad sam na pozornici zadnji put spustio mikrofon i čuo taj val smijeha i aplauza, prošli su me trnci. Nema dalje od tog osjećaja. Dao sam im sve, a oni su vratili duplo više. Hvala Zagrebe!" – izjavio je Ivan nakon showa.

VIŠE O TEMAMALjupka Gojić MikićMihael MikićIgor BišćanMarija BišćanSlavko SobinNataša JanjićKorana GvozdićIvan Šarić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se