Iva Jerković u najcool tenisicama iz nove kolekcije Pepe Jeansa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.09.2015.

391

Brand koji je nastao 1973. godine kao mali štand na popularnom Portobello Roadu u četvrti Notting Hill u Londonu, danas kreira trendove koje prati cijeli svijet

Po mnogima jedna od najatraktivnijih Hrvatica, voditeljica Iva Jerković, u najnovijoj kampanji za ShoeBeDo snimila je seriju fotografija za streetwear brand Pepe Jeans, te se tako smjestila u društvo mnogih svjetskih zvijezda poput Kate Moss, Cristiana Ronalda, Astona Kutchera, Sienne Miller te Alexe Chung.

Brand koji je nastao 1973. godine kao mali štand na popularnom Portobello Roadu u četvrti Notting Hill u Londonu, danas kreira trendove koje prati cijeli svijet, njegujući urbani modni stil odijevanja s naglaskom na detalje. Upravo zato, eksterijer Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, savršeno se uklopio u ovu modnu priču, u kojoj Iva uspješno spaja nespojivo – sport & glam. Tenisice koje su svojim oblicima i bojama kao stvorene za jesenske dane, u kombinaciji sa zavodljivim odjevnim predmetima, nikada nisu izgledale poželjnije.

Svi ovi i mnogi drugi Pepe Jeans modeli tenisica, odjeće i accessorizea, mogu se pronaći na prodajnim mjestima ShoeBeDoa te Pepe Jeansa u Arena Centru.


VIŠE O TEMAMAPepe JeansShoeBeDoIva Jerkovićtenisice
Povezano