'It' boja manikure koja će obilježiti ljeto (+ 5 najboljih lakova)

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 21.06.2022.

0

Boja kojub ćemo nositi ovog ljeta

Boja kojub ćemo nositi ovog ljeta

Ljeto je već uveliko startalo u svakom smislu, a beauty komponenta cijele priče uključuje i odabir savršene manikure. Baš zato izdvojili smo 5 odličnih lakova za nokte u najtrendi boji ljeta.

Vrući dani su nam već stigli pa se polako, ali sigurno pripremamo i za službeni dolazak ljeta. Svoje garderobe smo već osvježili nanovijim ljetnim komadima, a sada je došlo vrijeme i za pripremu kozmetičke torbice. Osim novih make-up proizvoda koji su kao stvoreni za ljeto, birat ćemo i nove lakove za nokte u nekim trendovskim, ljetnim nijansama. Ove sezone najviše ćemo nositi vedre, pastelne nijanse.

Na ljetnoj paleti boja istaknule su se svijetle i nježne pastelne nijanse, a među njima ćemo najviše obožavati ljubičastu boju, odnosno boju lavande. U nastavku smo izdvojili pet odličnih lakova za nokte u ovoj nijansi s kojima sigurno nećete pogriješiti jer će se divno slagati s novim preplanulim tenom kojega će nam ljeto donijeti. Krajnje je vrijeme da osvježite svoju kolekciju lakova za nokte i u ljeto uđete s novom, prekrasnom manikurom.

1. Essie - Nails; Lilacism


Foto: Essie

Foto: Essie


2. Gabriella Salvete - Longlasting Nail Polish; Lavender


Foto: Gabriella Salvete

Foto: Gabriella Salvete


3. Nobea - Day-to-Day Nail Polish; Blue VioletFoto: Nobea

Foto: Nobea


4. Essence - Shine Last & Go!; Lilac VibesFoto: Essence

Foto: Essence


5. OPI - Nail Lacquer; Do You Lilac


Foto: OPI

Foto: OPI
VIŠE O TEMAMAEssieGabriella SalveteNobeaEssenceOpilakovilakovi za nokte
Povezano