Isfurala je 3 zimska modna hita, ali i jedno genijalno pravilo!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 20.12.2018.

10

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Boje su jako bitne, a ove sezone crna od glave do pete ima jednu uvijek zanimljivu alternativu. Crna i bijela jednostavno su genijalan zimski recept!

Na jednoj strani su uvijek aktualne i sve popualarnije crne kombinacije od glave do pete, na drugoj odvažni lookovi 'razbijeni' živim bojama poput žute, zelene i svih nijansi ružičaste, a negdje između jedno rješenje koje također zaslužuje status klasika. Baš uvijek je dobra ideja!
Govorimo o nepogrešivom spoju temeljnih (ne)boja, crne kao kraljice zime i bijele, koju obično furamo ljeti, ali koja nipošto nije zabranjena u hladnijem dijelu godine. Upravo suprotno! Začiniti crnu 'podlogu' nekim ludo dobrim bijelim komadom oproban je modni recept, formula s kojom je teško pogriješiti.


A kako sve to isfurati ove zime, koristeći tri jako tražena zimska komada, pokazala nam je ova zagrebačka fashionistica. Osvojila nas je i prelijepim osmijehom (bez njega ipak nema ništa!), ali i ubojitim čizmicama s detaljima u stilu perlica, koje su se pokazale kao pun pogodak u kombinaciji s trendovskim hlačama s efektom kože i kratkom bijelom bundicom, koja je cijelu priču podigla na jednu višu razina.

Ukratko - bez greške! Ako se i vi odlučite malo poigrati s crnom i bijelom, ovo je odlična inspiracija!

VIŠE O TEMAMAbijela bojastreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se