Irski MMA superstar Conor McGregor u kampanji godine

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.02.2020.

0

Conor McGregor za Reebok

Conor McGregor za Reebok

Ekskluzivan model tenisica 'Zig Kinetica' predstavit će se najnovijom suradnjom s jednom od najvećih MMA zvijezda u povijesti tog sporta - Conorom McGregorom

Reebok je predstavio svoj inovativan i novi dizajn linijom "Zig Kinetica" - tenisicom čiji sustav korisniku omogućava jedinstven povrat energije tijekom pokreta.
Ovaj ekskluzivan model predstavit će se najnovijom suradnjom s jednom od najvećih MMA zvijezda u povijesti tog sporta - Conorom McGregorom. McGregor, koji je zaštitno lice Zig kampanje, s kojom će ujedno obilježiti i svoj povratak u oktogon. Najavom ove nove suradnje Reebok ulazi u sljedeću fazu"Sport the Unexpected" kampanje, slaveći odvažne pojedince sklone riziku koji očekivano mijenjaju u neočekivano.
"Obožavam Zig Kineticu, njezin potplat i stabilnost jer osjećam snažnu povezanost potplata i materijala. Već dugo surađujem s Reebokom, a energija je snažnija svakom novom suradnjom. Gotovo da ćemo eksplodirati", izjavio je McGregor.

Reebok Zig Kinetica

Reebok Zig Kinetica

Ranije predstavljena davne 2010. godine kroz ZigPulse siluetu, Reebokova ZigTech tehnologija danas donosi novi standard u inovativnosti, funkcionalnosti i besprijekornom dizajnu.

Nadilazeći osnovnu karakteristiku performansa, nova Zig Kinetica predstavlja inovativnu kombinaciju sporta i tehnologije koja uz zig zag detalje na potplati demonstrira novu dozu neočekivanog.

Foto: Reebok

Foto: Reebok

"Ostvarili smo fantastične rezultate testiranjem Zig siluete s nekim od najvećih imena modne industrije. Uzbuđeni smo jer svoju kampanju godine realiziramo u suradnji s Conorom i njegovim povratkom u UFC. Lansiranje Zig Kinetice prijeloman je trenutak za budućnost Reebok brenda i njegovo pozicioniranje u industriji mode i sporta" - izjavio je Matt Blonder, dopredsjednik marketing i digital ecommerce odjela.

Najnoviji modeli Reebok Zig Kinetica dostupni su od 21. veljače u maloprodajnoj mreži Reebok partnera: Buzz, The Athlete’s Foot, NOSS i Approved po cijeni od 899 HRK.

VIŠE O TEMAMAReebokConor McGregorReebok Zig Kinetica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se