Irena Jakičić nova je Kraljica Hrvatske

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.11.2022.

0

Foto: Josip Čekada

Foto: Josip Čekada

U Rovinju laskavu krunu ovogodišnje Kraljice Hrvatske ponijela je Irena Jakičić, a stručni žiri i publika uživali su u predstavljanjima prekrasnih djevojaka iz svih krajeva Hrvatske

U rovinjskom hotelu Lone jučer je sve prštalo od ljepote – razlog je izbor za Kraljicu Hrvatske 2022. za Kraljicu Svijeta. Kraljica Hrvatske 2022. je Irena Jakičić. Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Josipi Hadrović koja je uz to osvojila i lentu kraljice elegancije, a druga princeza postala je Ana Lambaša. Lucija Mišan je ponijela titulu Kraljice osobnosti, Ema Široki ponijela je lentu Kraljice fotogeničnosti te je Ana Bakula osvojila titulu Kraljice medija.

Irena Jakičić

Irena Jakičić

Žiri je imao težak zadatak, čak njih 15 moralo je odlučiti tko će postati nova Kraljica Hrvatske: Odete Sapač, direktorica turističke zajednice grada Rovinja i predsjednica žirija, Zoran Krajinović, odvjetnik – odvjetničko društvo Krajinović i partneri, Ivanka Rajković, ravnateljica poliklinike Medikol, Zvonko Popović, vlasnik Kanaana, kralj čipsa, Vesna Žugović, ravnateljica poliklinike Veir, Martin Georg Cohn, gradonačelnik njemačkog grada Leonberga koji je pobjednici uručio lentu i cvijeće, Natalija Brkić, predsjednica Direkcije Kraljice Hrvatske, Juraj Mihaljević, Kralj Hrvatskih vina, vlasnik Iločkih podruma koji su proizveli vino i pjenušac Kraljica Hrvatske, Josip Grubeša, ministar pravde Bosne i Hercegovine, Paško Dodić, vlasnik Zlatarnice Dodić, Lennarta Spajić - aktualna kraljica Hrvatske, Mario Malović, Primarius, dr. specijalist opće i plastično rekonstruktivne i estetske kirurgije, Sanja Faber, predstavnica austrijskog brenda cipela Högl, Igor Franković, vlasnik i direktor radija Rovinj FM i Andrej Schilling, poduzetnik vlasnik brenda AQAVEL SKINCARE.

Zlata Mück Sušec i Mario Sedmak bili su zaduženi za vođenje svečanosti, a sve prisutne je zabavljao Giuliano Đanić, koji je svojim brojnim hitovima uljepšao samu manifestaciju. Osim njega, svoj nastup je imala i grupa Feminnem u prekrasnim haljinama salona vjenčanica Nikolina. Pored pjevačkih točaka, nastupila je plesna skupina Megablast.

Foto: Josip Čekada

Foto: Josip Čekada

Publici su se djevojke predstavile u nekoliko izdanja. U raskošnim vjenčanicama salona Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske, potom u kupaćim kostimima  domaćeg brenda Pletix, te u svečanim i zavodljivim haljinama svjetske modne kuće Alyce Paris. Za siguran hod i udobne cipele pobrinuo  se poznati Austrijski brend Högl. Djevojke su nosile i naočale svjetski poznate modne kuće Sherii Hill.  Za svečane frizure finalistica, pobrinuo se frizerski salon Gea iz Rovinja, dok je make up talijanske škole mode i dizajna Callegari krasio lica finalistica. Tortu i slastice izradili je srednja strukovna škola Eugena Kumičića iz Rovinja uz mentorstvo profesorice gospođe Silvije Cah. Za izradu prekrasnih buketa bila je  zadužena cvjećarna Flower Shop S iz Pule, Poreča i Vrsara.


VIŠE O TEMAMAKraljica HrvatskeKraljica svijetaizbori ljepoteRovinjHotel LoneIrena JakičićJosipa HadrovićAna LambašaEma Široki
Povezano