Invazija Talijana na Zrće: Barrakud Festival počinje 10. kolovoza

Piše: CroModa, Zagreb, Zrće
Objavljeno 09.08.2013.

1

Barrakud Festival

Barrakud Festival

Prošlogodišnji prvi Barrakud Festival prošao je iznimno dobro, no ove godine brojke premašuju sva očekivanja

Val mladih dobro raspoloženih Talijana zapljusnut će plažu Zrće upravo u sklopu Barrakuda, a uz mjesec kolovoz sam po sebi, glavni motiv tisuća obožavatelja house i techno glazbe iz susjedne zemlje jest i jedinstvena talijanska organizacija festivala.

Za nekoliko dana će idealnu party plažu otoka Paga na 7 dana i 7 noći preuzeti mnogobrojni partijaneri koji će živjeti i plesati uz neke od najtraženijih zvukova elektronske scene. Tako će klubovima Aquarius, Papaya i Kalypso protutnjati imena poput velikog Paula Kalkbrennera, Dubfirea, Marcel Dettmanna, Nine Kraviz, Carl Craiga, Ben Klocka, Kenny Larkina i brojnih drugih. Poznatim svjetskim imenima pridružit će se i snažna domaća – Pille i Madezh, Toni Juranović, te Pete Dux.

Barrakud Festival održava se od 10. do 16. kolovoza, a posjetiteljima će priskrbiti fantastičan spoj partijanja i odmora. Broj aranžmana je ograničen, a talijanski organizatori i ovoga su puta odlučili stanovnicima ExYu regije omogućiti povoljnije ulaznice. Cijena sedmodnevnog aranžmana iznosi 760 kuna, a ulaznice se mogu kupiti preko Eventima. Na ulazu u klubove bit će dostupne i dnevne ulaznice.


VIŠE O TEMAMABarrakud Festivalglazbeni festivaliZrćeelektronska glazba
Povezano