Inspirirajte se ovom genijalno organiziranom kuhinjom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.08.2020.

0

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Dobra rješenja za odlaganje od ključne su važnosti, a poput kakvih sastojaka, dodana su u pravom trenutku

U ovoj kuhinji, koju nam predstavlja Ikea, gdje se sjajne ideje za brokulu kuhaju tijekom noći i dana, postoje i jednako dobre ideje koje maksimalno iskorištavaju prostor. Dobra rješenja za odlaganje od ključne su važnosti, a poput kakvih sastojaka, dodana su u pravom trenutku i na pravim mjestima da bi sve bilo organizirano, dostupno i neometano – između svih obroka.

Malo stvari može pokazati da je amaterski kuhar postao profesionalac kao što to može učiniti veliki i iznimno čvrsti sustav polica u kojem su sa stilom organizirani svi alati. Sve što je kuharu potrebno jednostavno je vidjeti, zgrabiti, upotrijebiti i vratiti na mjesto nakon pranja. I to svakoga dana.

Ono što ćete se pitati bit će što skuhati sa svojim sastojcima, a ne gdje ih pronaći. Uz prozirne posude za hranu (koje se mogu slagati jedne na druge!) praćenje zaliha u smočnici bit će iznimno lako.

Ikea

Ikea

Unaprjeđenje rješenja za odlaganje? Rješenje za odlaganje u rješenju za odlaganje. Skrivene ladice, razdjelnici i posude unijet će red u kaos koji donose začini te osloboditi više prostora nego što ste mislili da imate.

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Maksimalno ispunjene ladice, u potpunosti napunjene police, a nijedan centimetar radne ploče nije slobodan. Bez brige, ova izdržljiva kolica nadomak su ruke (a imaju i kotače) da bi pomogla u malim i velikim kuhinjama.

Ikea

Ikea

Trebaju li rješenja za odlaganje biti funkcionalna? Da. Mogu li biti i lijepa? Odgovor je isti. Prenamijenjene letve za slike (s malom žicom koja jamči da predmeti neće pasti) savršeno su mjesto za izlaganje vrijednog posuđa.

U pametnoj, organiziranoj kuhinji jednako je važno maksimalno iskoristiti prostor i vrijeme. Svaka minuta ušteđena prilikom razvrstavanja vraća se kao prilika za uživanje u zabavnim stvarima: uživanju u ukusnom obroku koje ste pripremili.


VIŠE O TEMAMAkuhinjeIkeauređenje domainterijeri
Povezano