Inovativni talijanski brand Creative Cables stigao u Zagreb

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.11.2019.

0

Creative Cables u Zagrebu

Creative Cables u Zagrebu

Nakon otvorenja trgovina u Rimu, Milanu, Parizu i Bruxellesu, inovativni brand Creative Cables je stigao i u Zagreb

U Hrvatsku je stigao Creative Cables, inovativna talijanska kompanija uz koju rasvjeta u bilo kojem prostoru dobiva jednu sasvim drugačiju dimenziju.
Creative Cables omogućuje individualiziran pristup svakom rasvjetnom tijelu – kupci sami biraju dijelove lampi, izgled kablova i sve ostale komponente od kojih slažu svoju idealnu rasvjetnu kombinaciju.
Creative Cables

Creative Cables

Uz velik izbor gotovih proizvoda, komponente su dostupne za izradu stropnih, zidnih, podnih ili stolnih lampi.

Creative Cables u Zagrebu

Creative Cables u Zagrebu

"Drugačiji smo jer su naša rasvjetna tijela u potpunosti prilagodljiva željama i idejama kupaca. Neprestano nas vodi želja da potičemo kreativnost i zato korisnicima iznova stavljamo na raspolaganje nove zanimljive komponente od kojih lako mogu složiti originalnu lampu za sebe ili oduševiti drage osobe. Jedino ograničenje je vaša mašta", izjavio je Guido Parenzan, product development manager Creative Cablesa.

Creative Cables čeka vas na Trešnjevci

Creative Cables čeka vas na Trešnjevci

Trgovina Creative Cables je svečano otvorena na zagrebačkoj Trešnjevci, na adresi Nova cesta 109.

Creative Cables

Creative Cables

"Kad se spoje vaša mašta i talijanski dizajn mogućnosti su gotovo bezbrojne. Ponosni smo što je i Zagreb od sada na listi gradova u kojim je Creative Cables prisutan i što ćemo i zahtjevnim zagrebačkim kupcima omogućiti da u svoj dom unesu vlastitu lampu koja nosi talijanski potpis", izjavila je Tatjana Zormanić, direktorica tvrtke DU-MA, koja u Hrvatskoj zastupa Creative Cables.

Novo u Zagrebu

Novo u Zagrebu

Većina proizvoda kompanije Creative Cables je dizajnirana i proizvedena u Italiji, a kompanija neprestano surađuje s poznatim dizajnerima kako bi omogućila spoj modernih i tradicionalnih komponenti za različite stilove uređenja, ali i za potrebe svakog dizajnerskog ili arhitektonskog projekta.

Creative Cables

Creative Cables

Creative Cables je kompanija koja je osnovana 2014. godine u Torinu i već je prisutna u 20 zemalja svijeta. Prošle godine se našla na listi uglednog Financial Timesa kao jedna od najbrže rastućih europskih kompanija. Kupci diljem svijeta su oduševljeni mogućnošću da kvalitetna i pristupačna talijanska rasvjetna tijela kombiniraju prema vlastitim željama i idejama.

VIŠE O TEMAMACreative CablesGuido Parenzanlampe

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se