Indie rock na hrvatski način: Rodeo predstavlja 'No Cigar'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.04.2021.

0

Rodeo

Rodeo

Nova snaga domaćeg indie rocka, peteročlani bend Rodeo, predstavlja drugi singl 'No Cigar' posvećen svima kojima je u ludilu koje nas okružuje jedino preostalo sanjariti

Drugi singl ostaje na tragu „Imperatora”, ali ovog puta samouvjereni glas isprepliće se sa sanjivom trubom i grooveastim dionicama nenametljivo pohranjujući glavnu temu pjesme u uho slušatelja na nekoliko dana.
„No Cigar” pomalo teatralno osvještava, propitkuje i na kraju dovodi do spoznaje, a sve to kroz glazbeni igrokaz melodije i vokala i metaforičnu video priču u kojoj slobodu dobivaju oni koji su se nekad usudili sanjariti drugačije.
"S kraljevskih postolja sad dvorske lude zabavljaju ljude, a one uhvaćene s ukočenim rukama, kada žarka svjetla ispišu 'applause', šalje se daleko od društvene zabave - jer zabava je samo za 'normalne'. Pjesma No cigar je za sve umove zarobljene u vlastitim iluzijama i one osuđene zbog sanjarenja." – objašnjava Rodeo.Singl i mix snimljeni su u studiju Pod.room Dražena Gavrilovića, snimanje vokala i master potpisuje Pavle Miholjević. Videospot i scenarij za isti djelo su Dinka Šimca (Beyond Pines Film).

RODEO su Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon).

VIŠE O TEMAMAindie rockbend Rodeo
Povezano

Big Strip Gorila 7. prosinca u Tvornici kulture

Predstavljaju debitantski album

Big Strip Gorila 7. prosinca u Tvornici kulture


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se