Independent i The Sun: Fresh Island među najboljim festivalima!

Piše: CroModa, London, Zagreb
Objavljeno 30.06.2015.

0

Screenshot: Independent

Screenshot: Independent

Prestižni engleski mediji uz ljepote Rovinja i Splita te snimanje serije Igra prijestolja u Dubrovniku, među hrvatskim turističkim adutima ističu i Fresh Island Festival

Online izdanje čuvenih britanskih novina Independent prošlog je tjedna objavilo članak o najzanimljivijim mjestima i događajima koje turisti trebaju posjetiti ovoga ljeta u Hrvatskoj. Uz povijesne znamenitosti, gastronomske specijalitete i prirodne ljepote, Independent je izdvojio Fresh Island kao jedini hrvatski festival koji se ne smije propustiti ove godine, prepoznavši kvalitetu ovogodišnjeg programa u kojem će nastupiti neka od najzanimljivijih i najaktualnijih imena Hip-Hopa poput Action Bronsona, Pushe T, Joeyja Bada$$a, Dannyja Browna, grupe Migos, Skepte i mnogih drugih. CIjeli članak pročitajte ovdje.
I poznati engleski novinar Marcus Barnes pod naslovom "Around the World in 80 raves" za britanski The Sun uvrstio je Fresh Island Festival kao jedan od rijetkih događaja na svijetu koje ovo ljeto ne smijete zaobići. Uz Fresh Island na njegovoj listi našli su se i velikani poput Exit i Wireless festivala.
Novost ovogodišnjeg Fresh Islanda je i da će festivalski partner, "SOUL Electronics", jedan od vodećih američkih proizvođača slušalica,  gore spomenutim izvođačima pokloniti personalizirane slušalice modela “JET Pro” na kojima će biti ugravirani njihovi logoi i imena.

VIŠE O TEMAMAMarcus BarnesThe SunIndependentglazbeni festivaliFresh Island Festival
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se