Illamasqua u Zagrebu

Piše: T.D., Zagreb
Objavljeno 06.10.2011.

24

Lokalne wannabe zvijezde pohrlile su na otvorenje dućana popularnog make-up branda Illamasqua

Otvorenje trgovine branda Illamasqua

Otvorenje trgovine branda IllamasquaS nestrpljenjem smo očekivali i napokon dočekali…. Sinoć se Zagreb po prvi puta našao na kreativnom putu najorginalnijeg make-up branda današnjice, Illamasqua.

Sve zaljubljenike u umijeće šminkanja Illamasqua će razmaziti svojim prozvodima u prvom brand storeu u samom središtu Zagreba, na Cvjetnom trgu.

Illamasqua napokon u Zagrebu

Illamasqua napokon u Zagrebu


Apsolutno očaravajuća ponuda boja, pigmenatai tekstura stvorena je za sve koji svoju osobnost dodatno naglašavaju kvalitetnom šminkom.

Svoje oduševljenje brandom pokazali su i mnoge hrvatske wannabe zvijezde. TV voditeljice Antonija Stupar, Renata Sopek, Fani Stipković, mlada dizajnerica Anamarija Asanović, glumica Judita Franković, manekenka Iva Jerković među prvima su imale ekskluzivan uvid u nove kolekcije Illamasqua kozmetike te iz prve ruke saznale koji su novi trendovi u svijetu make upa.

Đurđica Vorkapić i Martina Podgorski

Đurđica Vorkapić i Martina Podgorski


Otvaranje novog kozmetičkog središta Zagreba  uveličali su i strani gosti.

Joseph Corre, izvršni direktor branda kao sin dizajnerice Vivienne Westwood i Malcolma McLarena, već u djetinjstvu je izbliza upoznao magiju modne industrije. Odrastanje na londonskoj alternativnoj sceni te devetogodišnje stažiranje u kompaniji Vivienne Westwood uz urođenu kreativnost u  mnogome su pridonijeli da 1994. realizira ideju o brandu luksuznog donjeg rublja nazvanom Agent Provocateur, s kojim kao kreativni direktor 2008. godine ulazi u uži izbor za Best Designer Brand na prestižnom British Fashion Awards te je ujedno proglašen ‘najboljim modnim brandom’. Sredinom 2009. godine napušta Agent Provocateur i pridružuje se Illamasquinu kreativnom timu te postaje izvršni direktor.


VIŠE O TEMAMAIllamasquaAntonija StuparRenata SopekFani StipkovićJoseph Corré
Povezano