Illamasqua Paranormal: Make-up koji otvara vrata percepcije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.04.2013.

20

Novom kolekcijom make-upa nazvanom 'Paranormal' Illamasqua poziva na aktivaciju svih osjetila i doživljaj paralelne stvarnosti

Vrijeme je buđenja drugog JA istraživanjem neočekivanih tekstura i formula svijeta koji nas okružuje. "Kolekcija Paranormal inspirirana je neobuzdanom kinetičkom energijom, spektralnom svjetlosti i transcendentalnom emocionalnom snagom. Onime što ne možemo objasniti, onime što možemo samo osjećati. Vrata percepcija su otvorena", kaže Alex Box, kreativni direktor Illamasque.

Kolekcija Paranormal inspirirana je neobuzdanom kinetičkom energijom, spektralnom svjetlosti i transcendentalnom emocionalnom snagom

"Paranormal je nešto izvan običnog svijeta, ono nešto iz paralelnog svijeta, paralelnog svemira, nešto što se događa u isto vrijeme, ali što nije moguće vidjeti ili dotaknuti", dodaje Joseph Corre, brand direktor.

Paranormal UV lak za nokte, limitirana edicija (145 kn)

Prenesite svoje prihvaćanje paranormalnog nošenjem ovih nadnaravnih lakova za nokte. Tri nove nijanse i završni lak ne samo da nude živopisnu eksploziju boja u normalnom svijetu, nego i svijetle pod UV svjetlom, otkrivajući alternative i paranormalni učinak nepoznat golom oku.

Paranormal Paleta (340 kn)

Ova se paleta može pohvaliti neočekivanim teksturama. Jedinstvena formula četiri vodootporna sjenila pruža svilenkastu teksturu uz meke i živopisne čestice za jednostavnu primjenu i miješanje. Sjenila sadrže sferični i fini silikon koji osigurava jednostavnost njihove upotrebe i dugotrajno nošenje.

Hydra Veil (270 kn)

Illamasquin novitet, djelomično hidratantni serum, djelomično primer, Hydra Veil predstavlja preparativnu njegu kao hidratantnu bazu za optimizaciju make-upa. Hydra Veil tekstura samonivelirajućeg futurističkog gela dokazuje kako nije sve kao što se isprva čini.

Ruž za usne (160 kn)

U međugalaktičkim shemama boja, nove nijanse Illamasquinog ruža su drsko ljubičaste. Pružajući intenzivnu mat pokrivenost, ESP i Posture dizajnirani su kako bi slavili konotaciju ljubičaste boje u parapsihologiji, simbolu intuicije i psihičkih aktivnosti.

Gel tuš (180 kn)

Novi Gel tuš uskoro će postati must have u svakoj kozmetičkoj torbici. Tuš u gelu posjeduje fluidnost tekućeg tuša s jednostavnošću gela. Glatka, bogata i dugotrajna vodootporna formula jamči da će tekstura ostati na svome mjestu cijelog dana i noći. Oči su ogledalo duše, uokvirite ih.


VIŠE O TEMAMAIllamasquaruž za usnevodootporna sjenilalakovi za nokteJoseph CorreAlex Boxhidratantni serumsjenilo za oči
Povezano