Illamasqua: Make-up za Valentinovo 2014.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.02.2014.

135

Zaljubi se u sebe uz senzualne i nosive crvene note iz Illamasquine kolekcije za Valentinovo!

"Budi sama svoja najveća obožavateljica. Uz senzualne i nosive, crvene note iz Illamasquine kolekcije za Valentinovo zaljubi se u sebe. Voli vlastitu individualnost uz lak za nokte Throb, preciznu olovku za usne Feisty, dugotrajni ruž za usne Maneater i sjajilo za usne Touch", poručuju iz Illmasquae.

Ruž za usne Maneater - (160,00 kn): Dugotrajan i visoko pigmentirani ruž za usne. Uz hidratizirajući vitamin E omogućuje  superiornu njegu usana i boju koja će privlačiti poglede drugih.

Intenzivno sjajilo za usne Touch - (145,00 kn): Dugotrajno i visoko pigmentirano sjajilo koje dopušta vašim usnama da ispričaju njihovu svjetlucavu priču o ljubavi.

Medium olovka za usne Feisty - (140,00 kn): Dugotrajna kremasta olovka u intenzivnim nijansama purpurno-crvene boje usnama pruža iznimnu definiciju koja odolijeva i najstrastvenijim poljupcima.

Lak za nokte Throb -(135,00 kn): Nagrađivani, vrlo pigmentirani i iznimno dugotrajan lak za nokte u nijansi je strastvene crvene boje za sve koji znaju kako ostaviti trag ljubavi.

Illamasquinu kolekciju za Valentinovo potražite u Illamasqua Institutu u Petrićevoj 3 u Zagrebu te u Mullerovim prodavaonicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.


VIŠE O TEMAMAIllamasquaValentinovoDan zaljubljenihsjajilo za usneolovka za usnelak za nokteruž za usne
Povezano