Il Divo 17. rujna po prvi puta u Hrvatskoj!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.09.2012.

0

Il Divo po prvi puta u Zagrebu

Najpoznatiji (i najšarmantniji) svjetski klasični multinacionalni kvartet Il Divo objavio je prve datume istočnoeuropskog dijela svoje velike svjetske turneje

Il Divo po prvi puta u Zagrebu

Il Divo po prvi puta dolaze u Hrvatsku! U sklopu europskog dijela svjetske turneje, kvartet operno školovanih zgodnih pjevača dolazi u Arenu Zagreb 17. rujna 2012. 

Svjetska turneja započela je u veljači, a fenomenalni kvartet (Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller i Urs Bühler) nastupa  na najpoznatijim mjestima diljem svijeta. Na svojoj četvrtoj svjetskoj turneji promovira najnoviji album Wicked Game (Syco/Sony Music).  Zanimljivim vokalnim spojevima i jedinstvenim opernim aranžmanima osvojili su milijune slušatelja te pokrenuli klasičnu multinacionalnu senzaciju. Osim vokalnim sposobnostima, svojim fizičkim izgledom i šarmom ne ostavljaju slušateljice ravnodušnima. Radi fizičkog izgleda - miljenici žena, radi fenomenalnih glasovnih mogućnost i ostalih kvaliteta – miljenici cijelog svijeta!

Na posljednjoj održanoj turneji „An Evening With Il Divo“ (2009.), koncerti su rasprodani u više od 130 gradova te su primili Billboardovu nagradu (the Billboard Breakthrough Award) za jednu od najvećih i najuspješnijih turneja godine.

Nova scenografija obećava zapanjujuću vizualnu i glazbenu kombinaciju najboljih pjesama te premijernih izvedbi s najnovijeg albuma. „Il Divo je savršen spoj moderne opere, kazališta i koncertne izvedbe. Redatelju je privilegij stvoriti vizualno okruženje pozivajući publiku na kazališno putovanje njihove glazbe“, rekao je Brian Burke (umjetnički redatelj). Izgled pozornice bit će elegantan i  profinjen, no uz šarm koji posjeduju ova četvorica vrlo je vjerojatno kako velik dio publike neće previše pozornosti obraćati na popratne sadržaje. Kada oni zapjevaju, ženski dio publike zaboravi na sve drugo.

Wicked Game (Syco/Sony Music) je njihov peti studijski album. Od izlaska albuma u studenom, prodan je u više od milijun primjeraka. Neke od  pjesama koje se nalaze na albumu su naslovna pjesma Wicked Game - dramatična prerada klasika od Chrisa Isaaka, emocionalna obrada Roy Orbisonove pjesme Crying, i zapanjujuća verzija nezaboravne Time To Say Goodbye.

Il Divo su ostvarili najuspješniji međunarodni proboj, za sada su prodali više od 26 milijuna albuma te nose titulu pionira klasičnog multinacionalnog žanra. Nedavno su imenovani izvođačem desetljeća (Classic BRITS Awards). Njihov uspjeh donio je potpuno novi zvuk u svjetsku vokalnu glazbu, a njihova pojavnost počela se koristiti kao sinonim muške ljepote. Od svojih početaka do danas imaju više od 150 zlatnih i platinastih nagrada u 33 zemalja. Osim milijunima prodanih albuma, rasprodanim turnejama, ova popularan četvorka može se pohvaliti i očaranim ženama diljem svijeta.

Il Divo može živjeti na staroj slavi. Ali to nikada nije bio njihov stil. Njihova priča se nastavlja razvijati, a Wicked Game je novo uzbudljivo poglavlje. Sretni su jer rade ono što najviše vole - prenose svoju glazbu po cijelome svijetu.

IL DIVO & ORCHESTRA IN CONCERT - 2012 WORLD TOUR

Ulaznice za zagrebački koncert, 17.09.2012., mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te online na na www.eventim.hr. Dostupni su i ekskluzivni VIP paketi koji uključuju rezervaciju odličnih mjesta, sudjelovanje na upoznavanju s Il Divo (Meet & Greet), fotografiju, potpisivanje, te mogućnost nabavljanja Limited Edition suvenira! Kupnja VIP paketa moguća je jedino na www.ildivo.com.

Cijene ulaznica su sljedeće:

VIP LOŽE *:             900 kn
GOLD PARTER *:             900 kn
VIP PARTER:             490 kn
PARTER 1 / DONJA TRIBINA 1:     390 kn
PARTER 2 / DONJA TRIBINA 2:     350 kn
GORNJA TRIBINA 1:         300 kn
GORNJA TRIBINA 2:         250 kn
GORNJA TRIBINA 3:         200 kn

Budući da je koncert je sjedećeg karaktera u prodaji je samo 8000 ulaznica.


VIŠE O TEMAMAIl DivoAdria EntertainmentEventimkoncerti u ZagrebuCarlos MarinSebastien IzambardDavid MillerUrs Bühler
Povezano