IKEA vas zove u dobar šoping: Odabrali smo 10 lipanjskih hitova!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 16.06.2017.

27

Zavirili smo na Ikeine police te izdvojili 10 uzbudljivih i totalno osvježavajućih lipanjskih noviteta - od fora sitnica do dvosjeda i četverosjeda

Došavši u Hrvatsku prije pune 3 godine, Ikea je promijenila pravila igre kada je riječ o namještaju i o idejama za uređenje doma u Lijepoj našoj, ali i u takozvanoj regiji. Praktična, povoljna i poprilično kvalitetna za svoj cjenovni rang, Ikea je Hrvate osvojila prepoznatljivim skandinavskim dizajnom, funkcionalnošću te zabavnim 'uradi sam' pristupom sklapanju namještaja.
Neki - sada već kultni - proizvodi poput linije Malm izmijenili su brojne spavaće i radne sobe u Hrvatskoj, a osim temeljnih svari mnoge u Ikeu privlače totalno cool detalji koje si svatko može priuštiti, a koji u tren oka prostoru daju novi šarm.
Zavirili smo na Ikeine police te izdvojili 10 lipanjskih noviteta koji će se dobro uklopiti u stilski različito zamišljene prostore. Od fora sitnica poput ukrasnih vrećica, šalica i košara za odlaganje do stylish komoda i fotelja koje osvajaju skandinavskim minimalizmom.

10 lipanjskih hitova, uz pripadajuće cijene, škicnite u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAuređenje domaIkeanamještajfoteljekomodeukrasni jastucidvosjedičetverosjedipodnožnici
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se