IKEA u vaš dom donosi cjelodnevni virtualni festival

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.09.2021.

0

Ilse Crawford, jedna od učesnica festivala. Foto: Ikea

Ilse Crawford, jedna od učesnica festivala. Foto: Ikea

IKEA slavi najbolje od života kod kuće svojim cjelodnevnim virtualnim festivalom u četvrtak, 16. rujna, na internetskoj stranici tvrtke IKEA

Svi koji to žele moći će zaviriti u domove svjetski poznatih umjetnika, glazbenika, dizajnera i chefova koji će svoje domove na jedan dan pretvoriti u virtualne pozornice. Riječ je o potpuno novom konceptu festivala koji otvara vrata stotinu domova na više od 50 tržišta i donosi pregršt inspiracije za bolji i održiviji život kod kuće, uz praktične ideje za makeover.

Počevši od 08:00 sati, svakih sat vremena na rasporedu je nova aktivnost. Znatiželjni će u 09:00 moći zaviriti u otvaranje jedinstvene robne kuće IKEA u Beču koja slavi održivost, pa tako nema parkirna mjesta za automobile, već samo za bicikle, a na svim razinama zgrade raste drveće. Točno u podne vrata svog pariškog studija otvorit će Virgil Abloh, jedan od najpoznatijih dizajnera današnjice s kojim je IKEA ranije surađivala na kolekciji MARKERAD. Svi ljubitelji gaminga u 15:00 sati moći će pogledati novu gaming kolekciju namještaja i detalja za dom, koju će u svom domu predstaviti Sandra Österlund, jedna od najpoznatijih švedskih (i svjetskih) gamerica. Ljubitelji branda IKEA moći će pak otputovati kroz vrijeme u digitalnom IKEA muzeju u terminu koji im bude najbolje odgovarao.

I IKEA Zagreb za taj je dan pripremila aktivnosti poput drive-in kina s početkom u 19:00 sati na parkiralištu ispred robne kuće, ali i desetak radionica na kojima posjetitelji mogu otkriti kako oživjeti stari namještaj, smanjiti otpad u kuhinji ili ga korisno uporabiti.


VIŠE O TEMAMAIKEAIlse CrawfordVirgil Abloh
Povezano