IKEA poziva kupce na povrat starog namještaja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.11.2021.

0

Ilustracija. Foto: Ikea, Madison Digital

Ilustracija. Foto: Ikea, Madison Digital

IKEA i ove godine obilježava Green Friday kako bi podigla svijest o održivoj potrošnji i potaknula kupce na povrat starog namještaja

Tijekom kampanje članovima IKEA Family kluba dostupna je odlična pogodnost: za povrat starog IKEA namještaja zauzvrat će dobiti vrijednosnu karticu s 50 posto uvećanim iznosom od procijenjene vrijednosti IKEA namještaja koji vraćaju. Ova pogodnost traje od 10. do 28. studenog.

Svatko tko želi iskoristiti ovu pogodnost, a nije član kluba IKEA Family, može se lako učlaniti, online ili u robnoj kući. Prije povrata važno je najprije provjeriti popis namještaja koji je prihvatljiv za otkup, nakon čega je potrebno napraviti online procjenu namještaja.

Potom ćete dobiti QR kod, procijenjenu vrijednost i broj prijave predmeta. Svi predmeti trebaju se donijeti potpuno sklopljeni u robnu kuću IKEA Zagreb, na odjel Povrat i zamjena. Za povrat nije potrebno imati račun.

Zaposlenici tvrtke IKEA provjerit će fizičko stanje svakog komada namještaja, a kupcu će se ponuditi konačna otkupna cijena, koju mogu i odbiti u slučaju da im nije zadovoljavajuća. Ako je prihvate, IKEA će izvršiti otkup, a zauzvrat im dati vrijednosnu karticu s 50 posto uvećanim iznosom od procijenjene vrijednosti starog IKEA namještaja, tijekom trajanja kampanje, od 10. do 28. studenog.


VIŠE O TEMAMAnamještajIKEAuređenje domaGreen Friday
Povezano