IKEA pokrenula internetsku trgovinu za Hrvatsku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.05.2016.

336

IKEA Zagreb | Foto: CroModa

IKEA Zagreb | Foto: CroModa

IKEA Internetska trgovina otvorena je za narudžbe 0-24 h, sedam dana u tjednu, a kupcima nudi iste opcije kartičnog plaćanja kao u robnoj kući

Nova usluga Internetske trgovine tvrtke IKEA Hrvatska dostupna je na IKEA.hr, ili izravno na web adresi webshop.vizijadoma.hr. Posjetiteljima nudi čitavi asortiman namještaja i dodataka za uređenje doma robne kuće IKEA Zagreb, a dostava narudžbi moguća je na području cijele Hrvatske. IKEA Internetska trgovina otvorena je za narudžbe 0-24 h, sedam dana u tjednu, a kupcima nudi iste opcije kartičnog plaćanja kao u robnoj kući i dostavu proizvoda na kućnu adresu u roku od 10 dana.
"IKEA proizvode želimo učiniti što dostupnijima ljudima u Hrvatskoj. Naša je vizija učiniti svakodnevni život kod kuće boljim za što veći broj ljudi, a vjerujemo kako upravo naš asortiman, dizajniran imajući na umu potrebe, navike i želje ljudi, može doprinijeti kvaliteti i udobnosti življenja. Internetska trgovina važan je korak za nas, znamo kako su naši kupci u Hrvatskoj pokazali veliki interes  za ovakav oblik kupovine i nadamo se kako ćemo im svakodnevicu učiniti barem malo jednostavnijom. Prva narudžba putem IKEA Internetske trgovina stigla nam je od korisnika iz Zagreba, točnije naselja Markuševac, u čiji će se dom smjestiti STUVA rješenje za dječju sobu", naglasio je Igor Štefanac, PR menadžer IKEA Hrvatska.
Svi zaljubljenici u IKEA proizvode od sada u potragu za savršenim komadom koji će krasiti njihov životni prostor mogu krenuti iz udobnosti vlastitog doma. Prijava u Internetsku trgovinu je jednostavna, potrebno je otvoriti novi korisnički račun s važećom e-mail adresom i odabrati lozinku te kupovina može početi.

VIŠE O TEMAMAIgor ŠtefanacIkeanamještajonline shopping
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se