IKEA nas mami WOW komadima s potpisom slavne stilistice!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.03.2018.

4

Kolekcija Omedelbar sadrži 35 proizvoda koji slave individualnost i kreativnost, ujedno održavajući dizajneričinu osobnu mantru 'B. who you are'– budi što jesi

Od početka ožujka, robna kuća IKEA Zagreb nudi istinsku dizajnersku poslasticu – ograničenu kolekciju OMEDELBAR, stvorenu u suradnji sa Beom Åkerlund, jednom od najpoznatijih svjetskih stilistica i dizajnerica kostima, koja je do sad radila s Madonnom, Beyoncé, Lady Gagom, Rihannom te inim svjetskim zvijezdama.
Predmeti poput vaze u obliku staklenog šešira, ukrasnih jastučića u formi usnica ili držača nakita koji slijedi oblik ruke a napravljen je tehnikom 3D-printa, čine OMEDELBAR kolekciju koja donosi sve što vam je potrebno za čuvanje i izlaganje odjeće ili modnih dodataka, ali i isticanje osobnog stila.
Ikea OMEDELBAR

Ikea OMEDELBAR

Kolekcija sadrži 35 proizvoda koji slave individualnost i kreativnost, ujedno održavajući dizajneričinu osobnu mantru "B. who you are" – budi što jesi. Pored crvenih detalja i izrazitih pruga, važan element OMEDELBAR kolekcije je igra dimenzijama – džepni sat pretvoren je u ogromni zidni, a slično se dogodilo i ženskom ogledalcu za šminkanje.

Komadi nastali u suradnji s Beom Åkerlund

Komadi nastali u suradnji s Beom Åkerlund

Ukratko, predmeti iz kolekcije kao stvoreni su za ekskluzivne spavaonice i garderobe, ali i za kreiranje mjesta na kojem ćete poželjeti provoditi mnogo vremena.

VIŠE O TEMAMAnamještajIKEABea AkerlundIkea Omedelbar
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se