IKEA Jugoistočna Europa najavljuje snižavanje cijene

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.02.2024.

0

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Neki od već najpristupačnijih proizvoda doživjet će dugoročna sniženja cijena do 30%, a najomiljenije obitelji proizvoda, kao što su BESTÅ i PAX, imat će 15% nižu cijenu

Nakon prvi važnih koraka u poslovnoj godini 2023., IKEA Jugoistočna Europa nastavlja ulagati u pristupačnost te će tijekom 2024. godine uložiti 47 milijuna eura u snižavanje cijena. Ulaganje će obuhvatiti sve dijelove asortimana, što će rezultirati s više od 46% svih proizvoda s dugoročno sniženim cijenama.

Tvrtka će se fokusirati na sniženje cijena najtraženijih proizvoda na svakom operativnom tržištu regije (Rumunjska, Hrvatska, Srbija i Slovenija). Mnoge najpopularnije obitelji proizvoda - BESTÅ, KALLAX, MALM, FRIHETEN, PAX, POÄNG već sada imaju nižu cijenu, a tijekom sljedećih mjeseci očekuju se sniženja u cijelom asortimanu s naglaskom na rješenja za odlaganje.

Tijekom poslovne godine 2024., IKEA Hrvatska smanjit će cijene 4440 proizvoda za prosječno 12%. No, neki od već najpristupačnijih proizvoda doživjet će dugoročna sniženja cijena do 30%, a najomiljenije obitelji proizvoda, kao što su BESTÅ i PAX, imat će 15% nižu cijenu.


VIŠE O TEMAMAIKEAnamještajuređenje doma
Povezano