Igra svjetla i boja u Liscinoj kolekciji badića za ljeto 2016.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.06.2016.

84

Lisca: Kupaći kostimi za ljeto 2016.

Lisca: Kupaći kostimi za ljeto 2016.

Tirkizno more, plavo nebo, zalazak sunca i egzotične palme. Igra svjetla i boja, idilični prizori našeg planeta uhvaćeni su na kupaćim kostimima za ljeto 2016.

Kupaći kostimi Lisca Selection ovo su ljeto obojeni u energičnu zelenu i narančastu te u glamuroznu crnu i bijelu. Smjeli trendi krojevi naglašavaju zavodljivost ženskog tijela – kako smjelim izrezima i draperijama tako i atraktivnim printom zebre. Profinjene kopče prema želji možete namjestiti na udobne modele, a uz to možete izabrati senzualne prozirne ili elegantne ljetne haljine i tunike.
Baš kao što je različita ženska građa, tako su različiti i naši ukusi. Neke oduševljava minimalistička elegancija, druge obožavaju neobične krojeve i energične uzorke, treće na prvo mjesto stavljaju udobnost i funkcionalnost.
Kolekcija kupaćih kostima branda Lisca za ljeto 2016. stoga donosi za svakoga ponešto. Moderno dizajnirane serije razveseljavaju kako udobnim, provjerenim krojevima, tako i mladenačkim izrezima i modelima koji se mogu nositi na više različitih načina, samo treba dati mašti na volju. Kolekcija kupaćih kostima Lisca donosi još više dodataka i još je više mix&match serija iz kojih možete izabrati prema želji i tako složiti svoju idealnu ljetnu kombinaciju.

VIŠE O TEMAMAkupaći kostimiLiscadvodijelni kupaći kostimibadićiLisca Selection
Povezano