Igra suprotnosti u zimskoj kolekciji eNVy rooma

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.12.2022.

0

Foto: 925STUDIO

Foto: 925STUDIO

Zimska kolekcija popularnog modnog tandema odiše prepoznatljivom dozom ženstvenosti, sofisticiranosti i glamura, a dašak ležernosti u priču unose kontrastni maskulini elementi

Ispreplitanje oprečnih elemenata koji zajedno kreiraju savršenu harmoniju nezaobilazni je dio modnog rukopisa dvojca eNVy room. Bilo da je riječ o suprotnostima poput otkrivenog i skrivenog, glamuroznog i ležernog ili pak strogog i lepršavog, ti kontrasti uvijek stoje u posebnoj sinergiji, tvoreći dojam usklađenosti i ravnoteže, a upravo ta igra suprotnosti vodi glavnu riječ u novoj eNVy room kolekciji namijenjenoj hladnoj sezoni.

Model: Pavla Predović (Talia Model)

Model: Pavla Predović (Talia Model)

Zimska kolekcija popularnog modnog tandema odiše prepoznatljivom dozom ženstvenosti, sofisticiranosti i glamura, a dašak ležernosti u priču unose kontrastni maskulini elementi. Elegantnim haljinama dramatično dubokih proreza suprotstavljeni su odjevni komadi poput hlača ravnog kroja, širokih nogavica i niskog struka koje podsjećaju na one koje čine muška odijela ili pak predimenzionirani blejzeri istaknutih ramena što kolekciji daje neočekivanu dozu opuštenosti i nonšalancije. Iako najizraženiji, elementi ženstvenog i maskulinog ne tvore jedinu igru suprotnosti u modnoj viziji zime Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića. Čitava kolekcija vješto je protkana kontrastima.

Kosa: Draška Topić

Kosa: Draška Topić

Duge elegantne haljine savršeno balansiraju opreku otkrivenog i skrivenog dubokim rasporcima, neočekivanim prorezima u struku ili asimetričnim krojem koji otkriva tek jedno rame, a strogim crnim blejzerima i hlačama jednostavnog ravnog kroja oponiraju cropped blejzeri i hlače visokog struka, korzetirani topovi, transparentni materijali, nježni detalji poput cvjetova i siluete koje senzualno prate liniju ženskog tijela. Niti ovu kolekciju, eNVy room nije propustio ukrasiti detaljima po kojima je njihov modni rukopis odavno prepoznatljiv.

Šminka: Sanja Agić

Šminka: Sanja Agić

Glamurozno naglašena ramena, otvorena leđa, decentni nabori, volani i zanimljive teksture pronašle su svoje mjesto i u ovoj modnoj priči. Kolekcija obiluje statement komadima načinjeni od materijala kao što su štras, štras s resicama, štras s 3D efektom, svileni saten, viskozni cadi, viskozni krep i latex. Upravo teksture i svjetlucavi odsjaj šljokica nadopunjavaju koloristički minimalizam koji je ovoga puta sveden na crnu, bijelu i nijansu starog zlata, savršenu paletu za blagdansko ozračje ispunjeno proslavama na kojima želimo zablistati u punom sjaju.

Foto: 925STUDIO

Foto: 925STUDIO

Fotografije lookbooka potpisuje 925STUDIO, u ulozi modela je Pavla Predović (Talia Model), kosu potpisuje Draška Topić, a za make-up je zaslužna Sanja Agić.


VIŠE O TEMAMAeNVy roomhaljineNikica IvančevićVjeko Franetovićhrvatska moda
Povezano