Iggy Azalea i Amelie Lens predvode Sea Star Festival

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.05.2022.

0

Iggy Azalea

Iggy Azalea

Moćnu headline liniju u laguni Stella Maris 27. i 28. svibnja predvode hip hop superstar Iggy Azalea i techno kraljica Amelie Lens

Ovogodišnji Sea Star pokrenut će ljetnu festivalsku sezonu, nakon dvogodišnje pauze, nošen linu up-om čiju većinu čini sjajna internacionalna i regionalna selekcija glazbenica. U svijetu u kojem i dalje prečesto prevladavaju muški izvođači, umaški festival svoje će nadolazeće izdanje graditi na snazi i utjecaju umjetnica koje od kojih neke već desetljeće kreiraju svjetske top liste i trendove.

Moćnu headline liniju u laguni Stella Maris 27. i 28. svibnja predvode hip hop superstar Iggy Azalea i techno kraljica Amelie Lens uz koje će pozornicama vladati i Konstrakta, Senidah, Mimi Mercedez, Insolate, Tijana T, Adiel, Brina Knauss, Tam, Muha i Virgin Helena.

Iggy Azalea od 2006. do danas, postala je jedno od nezaobilaznih glazbenih imena nove generacije, a kao bijela žena u hip-hopu dugo se trebala dokazivati. Talent, upornost i fokus njena su snaga od samih početaka. Stoga danas nosi status hip-hop superzvijezde, a njezin dolazak na Sea Star festival jedna je od rijetkih europskih ekskluziva ovog ljeta te uopće prilika da publika uživo čuje njene hip–hop megahitove “Fancy”, “My World” i “Problems”.

Nakon što je pokorila neke od najvećih europskih i svjetskih festivala i više puta osvojila kolosalni podij EXIT mts Dance Arene, 27. svibnja ove godine, Amelie Lens bit će zadužena za jake bas frekvencije na Sea Star festivalu u Umagu. Eklektičnim DJ setovima u kojima donosi techno budućnosti kombiniran s old school elementima, Amelie Lens osvojila je najveće svjetske festivale kao što su Coachella, Awakenings i Time Warp. Uz Amelie na ovogodišnjem Sea Staru nastupit će i talijanska DJ zvijezda Adiel te slovenska techno miljenica Brina Knauss uz neizostavne regionalne zvijezde svjetskog glasa Tijanu T, Insolate i Virgin Helenu.

U Hrvatsku premijerno stiže i trenutno najpopularnija regionalna zvijezda Ana Đurić Konstrakta, srpska glazbenica, koja je atipičnim zvukom pjesme „In Corpore Sano“ pomela konkurenciju na Beoviziji i predstavljat će Srbiju na Eurosongu. Ne prestaje oduševljavati i publiku i medije ovih prostora, a potvrda nastupa na Sea Staru stigla je u tjednu kad je zasjela na prvo mjesto hrvatske Billboard ljestvice i svim regionalnim You Tube trendovima.

Trap kraljica Balkana Senidah, vraća se na Sea Star s mnoštvo novih hitova koji već po izlasku broje milijunske preglede, a moćni ženski gang upotpunit će jedno od zaštitnih lica srpske hip hop scene Mimi Mercedes i sjajne mlade nade regije Muha i Tam.


VIŠE O TEMAMAIggy AzaleaAmelie LensSea Star Festivalglazbeni festivali
Povezano