Idemo u Umag, počinje treće izdanje Sea Star festivala

Piše: Srečko Zajec, Zagreb
Objavljeno 23.05.2019.

0

Main stage Sea Star Festivala | Foto: Arhiv

Main stage Sea Star Festivala | Foto: Arhiv

Kompletan produkcijski tim s glavne pozornice Exita u devet šlepera dovezao je čak 50 metara široku scensku konstrukciju za izgradnju glavne festivalske bine

Uz dobru vremensku prognozu i sunčani vikend, ovogodišnje izdanje Sea Star festivala nadmašit će prethodna dva s produkcijom koja će ovog vikenda u Umagu prirediti nesvakidašnji doživljaj za sve posjetitelje. Kompletan produkcijski tim s glavne pozornice Exita u devet šlepera dovezao je čak 50 metara široku scensku konstrukciju za izgradnju glavne festivalske bine, s čijih će krila "svirati” moćni četvorosistemski sound "line-array" system s impozantnih 250.000 Vata snage koja mu daje dovoljno prostora da s lakoćom isporuči svaki zvučni detalj današnje najsuvremenije glazbene produkcije. Ovaj moderniji audio-vizualni spektakl pojačat će 3D LED video sistem poslejdnje generacije s površinom ekrana na preko 250 kvadrata, što je jednako produkciji svjetski čuvene Dance Arene, najspektakularnije pozornice EXIT festivala!
A upravo s famozne Arene stiže više stotina rasvjetnih tijela da zaokruži ovu raskošnu scenu na kojoj će u petak i subotu nastupati najveća hip-hop grupa svih vremena Wu-Tang Clan i najveće techno zvijezde današnjice Sven Vath i Nina Kraviz!
Baš za potrebe nastupa globalnog techno lidera kakav je Väth, dolazi i VJ iz lisabonskog studija Dub Lab, koji će upravljati brojnim ekranima uz specijalni video sadržaj, savršeno sinkorniziran sa zvukom i njegovim karakterističnim pokretima na bini. Ova tehnologija nastupa u kombinaciji videa, svijetla, zvuka i pokreta i dalje je u razvoju, pa će posjetielji Sea Star Festivala biti među prvima koji će moći prisustvovati i uživati u demonstraciji ove najsuvremenije festivalske tehnologije!

Bit će ovo lud vikend!

VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliSea Star Festival
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se