I Zara se slaže: Pred nama je PINK proljeće!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 15.02.2017.

1362

Ružičasta boja zavladala je i Zarinim policama i izlozima, a mi smo samo za vas izdvojili potencijalne PINK bestselere

Zara za proljeće 2017.

Zara za proljeće 2017.

Ako je i bilo neke male dileme, sada je više nema! Nadolazeće proljeće bit će u čvrstom zagrljaju ženstvene ružičaste boje koju ćemo, u različitim nijansama, nositi doslovno od glave do pete. Opreznije fashionistice zadržat će se na ponekom PINK komadu, a one hrabrije, sklonije poigravanju i eksperimentiranju, bit će u sto posto ružičastim kombinacijama.

Svoje udarne roze komade Zara je predstavila fantastičnim i poprilično inspirativnim lookbookom koji nam je otkrio kako ovog proljeća nositi neodoljivu ružičastu, koja se na Zarinim policama "kreće" od svojih blijedih, najnježnijih nijansi pa sve do tamnijih tonova, na granici s crvenom i bojom fuksije. Jedan od trendova bit će upravo hrabro kombiniranje inače ne pretjerano kompatibilnih tonova poput klasične ružičaste i već spomenute boje fuksije.

U Zarinim vas trgovinama već čekaju ženstvnee blijedoružičaste midi haljine s volanom, pink traperice visokog struka i fenomenalni kaputi širokih rukava, koji će u prijelazu iz zime u proljeće biti čisti must-have.

Sve što vrijedi za odjeću, vrijedi i za cipele. Od svojih nježnih do tamnijih toniovas, ružičasta krasi i sandale na visoku petu i gležnjače i čizme.

Snažna doza Zarine ružičaste inspiracije za proljeće 2017. čeka vas u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAružičasta bojaZarakaputisuknjemajicehaljineružičaste sandalehaljine s volanomružičasti kaputi
Povezano