I Yahoo! voli Hrvatsku, Istru je uvrstio 12 TOP destinacija za 2020.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.01.2020.

0

Rovinj. Foto: CroModa

Rovinj. Foto: CroModa

Istra je uvrštena na popis 12 najboljih destinacija koje internetski velikan Yahoo! preporučuje za putovanja u 2020. godini

Odlične vijesti s inozemnih tržišta pristižu gotovo svakodnevno na adrese turističkih zajednica u Hrvatskoj, a posebno na onu Turističke zajednice Istre. Jedna u nizu dobrih turističkih vijesti dolazi od strane pionirskog internetskog portala i tražilice Yahoo!.
Istra je uvrštena na popis 12 najboljih destinacija koje Yahoo! preporučuje za putovanja u 2020. godini.
Dvanaest odabranih odredišta, po pisanju portala Yahoo!, nudi veću vrijednost za novac i priliku za širenje vidika uz naglasak da predstavljaju odličnu alternativu mjestima poput Majorce i Marbelle u Španjolskoj, u koje Britanci tradicionalno rado putuju.

U članku pod naslovom "Vrhunske destinacije za odmor 2020: 12 najboljih mjesta za putovanja iduće godine" urednica Francesca Specter predstavlja Istru kao srcoliki poluotok na sjeverozapadu Hrvatske. Opisuje je kao mjesto lišeno gužvi, s dugom obalom i šljunčanim plažama, a za ilustraciju je odabrala atraktivnu fotografiju Rovinja, snimljenu iz zraka.

Na popisu su i engleska pokrajina Kent, portugalska pokrajina Algarve i Asturija na sjeveru Španjolske, a iza našeg poluotoka slijede Kanarski otoci, južna Goa, čileanski Lake District, šrilanski Kalkudah Beach, Fort Cochin u Indiji i Nicoya u Kostariki te francuski Arles i grčki Peloponez.

VIŠE O TEMAMAIstraFrancesca SpecterHrvatska turistička zajednicaYahoo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se