I Vlatka Pokos na modnom buvljaku: Prikupljeno 17.000 kuna

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.11.2012.

1

Na danas održanom Humanitarnom fashion buvljaku prikupljeno je 17 tisuća kuna

Humanitarni fashion buvljak Zagreb Fashion Weeka održao se danas popodne u Hypo centru, a pomoć je odlučio usmjeriti na žrtve nasilja – žene i djecu. Sva skupljena sredstva donirana su Sigurnoj kući u Zagrebu – Udruzi Ženska pomoć sada, a humanitarnoj akciji odazvali su se brojni dizajneri te manekenke i druge javne osobe.

Između ostalih, pojavili su se Zlata Muck, Vlatka Pokos, Anita Malenica, Toni Rico, Lana Biondić, Etna Maar, Boris Kosmač, Tomislav Bahorić, Aba, Natalija Smogor, Iva Karačić, Nada Došen, Stepan Čuka, Ivana Ergić, Robert Bošković, Amir Kazić Leo, Rahaela Barić, Manuel Malignec, Radovan Stošić..., mnoge volonterke te mnoge modne kuće Benetton, Sisley, Liu Jo, Max&Co, Zvijezda je rođena, Skandal, Paul Shark, Iris moda - Aldo, Croata, Diadema, Varteks, Stolnik, Guess, Nada Došen, Adriana Krivdić, Jelena Aleksić, Judita Franković, Lisca, Zaks i Argentum...

Na buvljaku je prikupljeno ukupno 17.000 kuna, što nije mala suma, s obzirom da su se prodavale stvari u vrijednosti 10 do 200 kn. Sva roba koja je ostala ne prodana donirati će se siromašnim obiteljima.


VIŠE O TEMAMAFashion buvljakŽenska pomoć sadahumanitarne akcijeVlatka Pokos
Povezano