I u JYSK su stigli komadi namještaja u boji godine

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.01.2024.

0

Foto: JYSK

Foto: JYSK

Kao i kod bilo kojeg istaknutog trenda ili boje, dodavanje svega nekoliko komada dekoracije ili namještaja u svoj dom, može biti sjajan način da osvježite svoj prostor toplim nijansama

Institut za boje Pantone proglasio je "Peach Fuzz" bojom 2024. godine. Riječ je o nježnoj i mirnoj nijansi boje pijeska ili bež boje s primjetnim tonovima marelice, naranče i, naravno, breskve. Kako kažu iz Pantonea, htjeli su se okrenuti boji koja bi se mogla fokusirati na važnost zajednice i okupljanja s drugima, boji čiji topao i gostoljubiv „zagrljaj“ prenosi poruku suosjećanja i empatije. „Peach Fuzz” je toplija i nježnija nijansa egzotične i energične narančaste boje breskve, ali s puno mekšim i elegantnijim izrazom, što joj omogućava da se jednostavno uklopi u svaki suvremeni dom.

Tim je povodom JYSK predstavio asortiman proizvoda za uređenje doma u aktualnoj "Peach Fuzz“ boji. Kao i kod bilo kojeg istaknutog trenda ili boje, dodavanje svega nekoliko komada dekoracije ili namještaja u svoj dom, umjesto da se posvetite kompletnom preuređenju, može biti sjajan način da osvježite svoj prostor toplim nijansama.

Dodajte malo boje tako da upotrijebite mekane tekstile poput ukrasnih jastučića kako biste još više „utoplili“ svoj prostor. Ubacite vedre dekice i pripremite omiljen napitak u neodoljivo šarmantnoj šalici.

Foto: JYSK

Foto: JYSK

Kako biste smirili tople tonove i napravili ravnotežu u prostoru, pronađite predmete za uređenje doma u bojama koje se dobro slažu sa Pantoneovim „Peach Fuzzom“, kao što su topla bijela, bež, boja pijeska i kaki, kao i prašnjavo ili nježno ružičasta.

Ukoliko radite od kuće ili samo želite u potpunosti uživati u obrocima, radni ili blagovaonski prostor uljepšajte stolicama u aktualnoj boji breskve, a u istoj nijansi, vašu dnevnu ili spavaću sobu možete obogatiti ukrasnom zdjelom ili vazom.

Foto: JYSK

Foto: JYSK

Za ljubitelje cvjetnih oaza u domu, tu je ružičasto umjetno cvijeće za odabrane prostorije, kao i vaze u kontrastnim bojama. Za potpunu atmosferu poigrajte se postojećim osvjetljenjem i pokušajte osigurati čim više prirodne svjetlosti.


VIŠE O TEMAMAuređenje interijeraJYSKnamještajPeach Fuzz
Povezano