I trendseterica Nabilah Harron obožava IZIPIZI naočale

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.06.2019.

0

Nabilah Harron

Nabilah Harron

Popularni francuski brend IZIPIZI nam je pripremio raskošnu paletu boja koje su, kao stvorene za nadolazeće ljeto

Trendseterica Nabilah Harron zna da su sunčane naočale must have modni dodatak za ljeto i savršeno nadopunjuju svaki ljetni look. Za nadolazeće tople dane IZIPIZI donosi pregršt novosti koja će nesumnjivo unijeti nove boje i uzbuđenja u mnoge živote. Razigrane boje u novoj kolekciji IZIPIZI, jednostavan i trendi dizajn, zajedno s fleksibilnošću i praktičnošću, prikladne su za sve dobne skupine.

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Za povišene tempretaure na gradskim terasama, ali i pješčanim plažama, Nabilah je za sebe izabrala nove modele iz Flash Lights kolekcije, dostupne u SUN Adult liniji sunčanih naočala u pet jarkih boja modela #C, #D, #E, #G i #H. Kao novi model naočala za sunce tu je Pilot #I, dostupan u čak osam boja koje će se uklopiti u svaku priliku i svaku odjevnu kombinaciju.

Nabilah Harron za IZIPIZI

Nabilah Harron za IZIPIZI

Flash Lights prilagođenu kolekciju dobili su i oni najmlađi, kao liniju SUN Junior u pet boja i ponuđenim modelima #C, #D, #E i #G. Linija Sun Baby&Kids dolazi u bojama plavoj i narančastoj, a tu su i boje Milk i Chocolate zajedno s must-have klasikom Denim Blue. SUN Junior #G model od prošle sezone od sada je dostupan i za djecu u osam boja te u bojama Flash Lights kolekcije. Mala lica dobila su i svoj model #H, dostupan u 11 boja sunčanih naočala, pet boja naočala za čitanje i u bojama Flash Lights kolekcije.

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Tu su i novosti vezane uz omiljeni Tortoise okvir, koji je dobio nove boje leća – zelenu ili sivu – te je dostupan u modelima #C, #D, #E, #F, #G, #H i #I.


VIŠE O TEMAMAsunčane naočaleIzipiziNabilah Harron
Povezano