I suknja i tenisice ove ljepotice sa špice su pun pogodak

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 01.08.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Još jedan dobar i inspirativan ljetni styling stiže nam s nedavno 'održane' vruće srpanjske subotnje špice, a u prvom planu je efektna kombinacija suknje i tenisica

Zakoračili smo u period modnog zatišja na ulicama hrvatske prijestolnice, uživamo u moru i čekamo povratak modno osviještenih ljepotica u grad. U međuvremenu prebiremo po plodovima srpanjske špice koja nam je pokazala što nositi na ekstremno visokim temperaturama, a styling pred vama definitivno je dobar modni obrazac za ove najtoplije trenutke u godini.

Jednostavnost je u ovom periodu iznad svega; gomilanje, slojevitost i pretjerano modno filozofiranje neka pričekaju novu sezonu i svježije dane!

Formula ove zagrebačke ljepotice za sve dnevne modne izazove je jasna: bijela boja + prozračne i razigrane krpice. Najveću pažnju privlači efektna kratka suknja 'za svaki dan' - rasplesani model s volanima i cvjetnim detaljima koji je izvrsno prošao na špici. Suknju je kombinirala s 'basic' bijelim T-shirtom i trendovskim tenisicama branda Golden Goose.


Za kraj čekamo i vaš sud o suknji i tenisicama - pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano