I Sinsay ima najtraženiju suknju proljeća, i to za 18 eura

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 09.03.2024.

0

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Vječna traper suknja i ovog će proljeća biti jedan od temeljnih komada, a jedan dobar i cjenovno ugodan primjerak pronašli smo u Sinsayu, i to u odjeljku s najprodavanijim komadima

Još nas samo desetak dana dijeli od službenog, kalendarskog početka proljeća, a nadamo se da će nova sezona uskoro i klimatološki startati u punom sjaju. Nemojte dozvoliti da vas prvi osjetno topliji dani iznenade, spremno ih dočekajte i na vrijeme osježite svoj ormar temeljnim komadima. A među njima mora biti mjesta za dobar denim, i to ne samo za traperice nego i za - traper suknju!

Ovaj vječni komad u nadolazećoj će sezoni biti iznimno popularan, nosit će se sa svim tipovima obuće, od sandala do tenisica, a one hrabrije fashionistice kombinirat će ga s drugim traper komadima, poput denim jakni.

Sinsay

Sinsay

Ako tražite novu denim suknju po ugodnoj cijeni, jednu takvu pronašli smo na policama Sinsaya, i to na listi najbolje prodavanih komada ovog brenda. Ova maksi suknja s četiri džepa (uključujući dva lažna) upotpunjena je prorezom sprijeda i neobrađenim donjim rubom, a u Sinsayu je dostupna po cijeni od 17,99 eura.

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Sviđa li se i vama, hoćete li i vi ovog proljeća nositi denim suknju?


VIŠE O TEMAMAsuknjeSinsaydenim suknjemaksi suknjetraper suknje
Povezano