I ova ljepotica sa špice nosi najpopularnije čizmice sezone

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 26.10.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Bež baloner, taj veliki modni klasik jeseni, našao se u kombinaciji s kaubojskim čizmicama, jednim od najpoželjnijih komada obuće u aktualnoj sezoni

I dok nas južina uveliko pere na poprilično visokim temperaturama za ovaj dio godine, čekamo osvježenje koje bi nam trebao donijeti studeni. A s osvježenjem konačno i prave uvjete za one tople komade koje smo svi pripremili u svojoj garderobi. U međuvremenu inspiraciju crpimo s recentne listopadske špice na kojoj smo vidjeli i ljetne i jesenske i zimske komade.

U kategoriji obuće je bilo posebno zanimljivo i šaroliko, na špici smo ulovili sve moguće tipove - od sandala i tenisica do gležnjača i čizama. I već sad jedan trend se nameće kao dominantan, a to su komadi obuće inspirirani kaubojskim stilom.

Potvrđuje nam to i ova kombinacija, koja spaja jedan veliki klasik jeseni s jednim velikim trendom sezone. Klasični bež baloner tako se našao u kombinaciji s crnim kaubojskim čizmicama i svijetlim trapericama, dok je styling zaokružen trendi torbicom i atraktivnim sunčanim naočalama.


Što kažete na ovu kombinaciju, i koji od njenih ključnih sastojaka vam je bolji: čizmice ili baloner?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano