I ona nosi tenisice koje ove sezone vladaju Zagrebom

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 02.06.2020.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Tenisice talijanskog branda Off-White sve su popularnije na ulicama Zagreba, a ova kombinacija dobar je primjer kako ih nositi s tenisicama

Na prijelazu iz svibnja u lipanj startalo je klimatološko (a više nije daleko ni ono kalendarsko) ljeto, a zajedno s temperaturama polako raste i udio svijetlih, prvenstveno bijelih komada. Usto treba spomenuti i da su jednostavni sportski lookovi poprilično potisnull one grube proljetne kombinacije bajkerske kože i jeansa, a ovaj izvrsni look koji ste zasuli lajkovima i komplimentima samo ide u prilog toj tezi.

Ova se zagrebačka ljepotica odlučila za ležeran i nadasve udoban dnevni styling koji pokazuje kako sportske komade na pravi način isfurati na subotnjoj špici.

Bijeli cool T-shirt uskladila je s trendovskom trenirkom etikete adidas Originals, a styling je zapečatila nepogrešivim Ray-Ban sunčanim naočalama i atraktivnim predimenzioniranim bijelim tenisicama talijanskog branda Off-White, koji je iz tjedna u tjedan sve popularniji među zagrebačkim fashionisticama.


Po starom dobrom običaju, zadnju riječ prepuštamo vama: je li ovaj styling pogodak ili promašaj?


VIŠE O TEMAMAtenisiceOff-Whitetrenirkestreet stylešpica
Povezano