I ona nosi jaknu koja je ove sezone apsolutni 'must have'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.01.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Kratke kožne jakne nadahnute motorističkim stilom s elementima od umjetnog krzna jedan su od najpoželjnijih komada u drugom dijelu aktualne sezone, a jednu takvu ulovili smo na zagrebačkoj špici

Zima vam možda jeste dosadila, ali daleko od toga da je odradila svoje. Još neko vrijeme gledat ćemo teške komade i zimske boje, a ako vam je inspiracija za ostatak sezone kojim slučajem presušila, nema razloga za paniku: nove ideje nam svako malo stižu sa zagrebačkih ulica.

Ovaj put u fokusu je jedan hit komad, možda i najtraženija jakna u prvim tjednima 2024. godine. Skoro svi brendovi na svojim policama imaju nešto u tom stilu, a ova nam je Zagrepčanka pokazala kako nositi i kombinirati jaknu po kojoj ćemo pamtiti siječanj.

Govorimo o dvostranoj jakni od umjetne kože upotpunjenoj umjetnim krznom koja je popularna u crnoj, ali i u svim izdanjima smeđe boje. Jednu takvu ova je fashionistica kombinirala s čizmama u srodnoj nijansi i predimenzioniranim šalom, dok je look zaokružila sunčanim naočalama i torbicom s dizajnerskim uzorkom.

Za kraj nas zanima i vaše mišljenje o jaknama u ovom stilu, pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano