I ona nosi hlače koje su apsolutni 'must' na startu proljeća

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 08.03.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Na prijelazu iz zime u proljeće 2023. kao da postoje dvije mogućnosti: ili je denim, ili je efekt kože! Ova se ljepotica odlučila za drugu varijantu.

Vjetar, južina, oblaci, prašina... Tako nekako izgleda ne baš pretjerano ugodni prijelaz iz zimskog u proljetni dio 2023. godine. Tradicionalno, nije to baš najzahvalniji period godine za street style avanture, a razlog je jednostavan: umorni smo od zimskih komada, priželjkujemo onu divnu sunčanu eksploziju živih boja i laganih materijala.

No, što je, tu je! Znane i neznane zvijezde špice znaju kako izgledati dobro čak i onda kada uvjeti i nisu baš poticajni i kad smo svi u iščekivanju neke nove modne i životne energije. Ova se zagrebačka ljepotica u ovom sivom finalu kalendarske zime odlučila za nepogrešivu crnu od glave do pete i, po našem mišljenju, nije pogriješila.

Ovih dana kao da u kategoriji hlača vladaju dva pravila, dva trendi izbora: ili su traperice, ili je nešto s efektom kože. Ona se odlučila za uske kožne hlače, komad koji je istovremeno i trend i klasik, a kombinirala ih je s kratkom crnom bundom i gležnjačama nadahnutim kaubojskim stilom.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ukratko - dnevno izdanje bez greške! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankekožne hlače
Povezano