I na našoj listi želja: Rouge Pur Couture The Slim Matte Sheer

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.10.2019.

0

Rouge Pur Couture The Slim Matte Sheer

Rouge Pur Couture The Slim Matte Sheer

YSL Beauté predstavlja Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte. Istovremeno je lagan i mat te se jednostavno nanosi u slojevima za precizno dobivanje željene pokrivenosti.

Prošle godine YSL je predstavio ruž Rouge Pur Couture The Slim, mat boju za usne koja u potpunosti prekriva, usnama dajući efekt kože.
Za sve koji žele suptilniji izgled na usnama, idealan izbor je The Slim Sheer Matte koji pruža gladak završni efekt i osjećaj mekoće u 12 zadivljujućih nijansi koje zajedno tvore savršenu liniju boja za usne, a osmislio ih je globalni direktor ljepote Tom Pecheux.
Graciozan kao visoka potpetica, ruž The Slim Sheer Matte dolazi u novom srebrnom pakiranju po kojem se razlikuje od svoje kožnate verzije, The Slim, koja dolazi u zlatnoj boji.

Foto: YSL

Foto: YSL

Pakiranje je poput ogledalca, što je posebice praktično prilikom nanošenja, a također izgleda elegantno dok ga vadite iz džepa ili torbice.

Novu kampanju predstavljaju subverzivne i odvažne Zoë Kravitz i Edie Campbell koje su isprva odjevene od glave do pete u kožu, da bi zatim na sebi imale gotovo samo svoj ruž.

VIŠE O TEMAMAruž za usneYSL Beautyruževi za usnemat ruževi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se