I Jelena Rozga podržala nacionalnu kampanju 'Oživi me'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.10.2014.

1

Jelena Rozga

Jelena Rozga

Majicu je dizajnirala naša popularna dizajnerica Matija Vuica, koja je i ambasadorica kampanje

Popularna splitska pjevačica Jelena Rozga na svojoj Facebook stranici objavila je fotografiju na kojoj se nalazi u službenoj majici nacionalne javnozdravstvene kampanje 'Oživi me'. Majicu je dizajnirala naša popularna dizajnerica Matija Vuica, koja je i ambasadorica kampanje.
Jelena Rozga u majici 'Oživi me'

Jelena Rozga u majici 'Oživi me'

Jelena je uputila poziv svojim sugrađanima da dođu na splitski event ove subote na gradskoj rivi: "Zajedničkim snagama spriječimo da u Hrvatskoj svakog sata umre jedna osoba od srčanog zastoja", poručila je Rozga.
Majice se po cijeni od 70 kn mogu naručiti putem e-maila info@ozivi.me, kao i na prodajnim mjestima prilikom edukacija građana po gradovima u Hrvatskoj tijekom listopada. Na ovaj način svi građani mogu humanitarno sudjelovati u kampanji i tako dati podršku ovom hvalevrijednom projektu.

Kampanjom 'Oživi me' čiji je nositelj Zaklada Hrvatska kuća srca želi se podići razina svijesti građana te educirati javnost o važnosti poznavanja jednostavnih postupaka oživljavanja osobe koja doživi srčani zastoj. Kada je riječ o preživljavanju osoba koje su doživjele srčani zastoj izvan zdravstvene ustanove za uspjeh je neophodna pravovremena i pravilna reakcija osobe koja je svjedočila tom događaju, pozvala hitnu medicinsku pomoć i bez odgađanja započela oživljavanje.

Kampanja se odvija putem televizija, dnevnih novina, internetskih portala, socijalnih medija, web stranice kampanje www.ozivi.me, posebno osmišljene mobilne aplikacije, putem "live eventova".  Tijekom listopada u gradovima diljem Hrvatske će se građanima omogućiti praktično vježbanje postupaka oživljavanja na lutkama uz stručni nadzor. Osim Splita i Zadra ovog vikenda educiranje će se obaviti u Rijeci 11.10.2014., Zagrebu 18.10.2014., i Osijeku 25.10.2014.

VIŠE O TEMAMAJelena RozgaZaklada Hrvatska kuća srcaOživi meMatija Vuica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se