I Hrvatice ih obožavaju! Pokazale su nam kako nositi čizme do koljena

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.01.2019.

80

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

I hrvatske fashionistice ove su zime lude za beskrajno elegantnim čizmama do koljena, a u nastavku pogledajte 10 izvrsnih ideja kako ih isfurati s različitim komadima

I dok smo se mi u uvertiri tekuće sezone raspisali o cool gležnjačama i superzavodljivim visokim čizmama, pomalo iz drugog plana na zagrebačke je ulice došao jedan trend koji je možda čak i nadmašio ova dva prethodno spomenuta. Zapravo, teško je tu govoriti o trendu, riječ je o neuništivom klasiku zvanom - čizme do koljena!
Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Nose se u svim bojama i oblicima, na petu i bez nje, kombiniraju se s kaputima, haljinama, trapericama, suknjama... Zahvalne su u baš svim modnim shemama, prigodama i kombinacijama, a snažnu dozu inspriacije povukli smo sa uzavrele zagrebačke špice.
Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

I Hrvatice su ove zime lude za beskrajno elegantnim čizmama do koljena, a u nastavku pogledajte 10 izvrsnih ideja kako ih isfurati s različitim kombinacijama!

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

VIŠE O TEMAMAčizmestreet stylečizme do koljenakako nositi čizme do koljenamodni savjeti
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se