I hlačice i tenisice ove Zagrepčanke su pogodak 'u sridu'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 28.05.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Crna, bijela i denim modna su formula s kojom je teško pogriješiti, a ova Zagrepčanka pokazala nam je kako to sve posložiti na pravi način na prijelazu iz proljeća u ljeto 2022.

Na prijelazu smo iz proljeća u ljeto, krpice postaju sve kraće i slađe, a modne kombinacije na tragu bezvremenske nosive klasike. Boje jesu IN, ali mnoge fashionistice vjerne su bijeloj i crnoj, temeljnim (ne)bojama koje odlično idu jedna uz drugu, posebno kada je u cijelu priču umiješan i veličanstveni denim.

Jedan zgodan styling za svaku (pro)ljetnu prigodu koji i vi bez puno muke možete iskopirati stiže nam sa stare dobre zagrebačke špice. Kažemo "bez puno muke" jer vrlo vjerojatno ključne sastojke već imate u ormaru.

Odlučila se za nepogrešive, ležerne i efektne traper hlačice visokog struka, jednostavan bijeli top i crni blejzer koji je u cijelu priču unio dašak elegancije, dok je look dodatno 'podignut' torbicom s mirisom glamura, sunčanim naočalama i opasno dobrim crnim tenisicama s potpisom Alexander McQueena.

Zadnju riječ prepuštamo vama, što kažete na ovu kombinaciju tenisica i hlačica?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankekratke hlače
Povezano