I hlače i torba su mrak, je li ovo savršen prijelazni look?

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 23.02.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Na špici nikad nije dosadno, čak ni usred veljače, mjeseca koji po pravilu nije baš najzahvalniji u street style smislu. No, dobrih prijelaznih lookova ove godine ne manjka, a ovo je jedan od njih.

Počeli smo s laganim odbrojavanjem do proljeća, iako zima vrlo vjerojatno još nije rekla svoju zadnju riječ. U određenom smislu, možemo reći da smo u prijelaznom periodu koji donosi miks odlazeće zimske i nadolazeće proljetne sezone. S tim da oni laganiji proljetni komadi igraju sve značajniju ulogu.

Zahvaljujući (za ovo doba godine) poprilično visokim temperaturama, prošlosubotnja špica donijela nam je nekoliko izvrsnih prijelaznih kombinacija s jakim dodirom proljetnih trendova, a ovo je jedna od onih koje mogu poslužiti kao dobra inspiracija. Čista dnevna elegancija s dodirom glamura!

Kombinacija vječne crne i bež tonova pokazala se kao izvrstan spoj, lagana jaknica našla se u kombinaciji s divnom crnom dolčevitom začinjenom bež detaljima, nepogrešivim tamnosivim trapericama i jako efektnim crnim čizmicama s robusnim potplatima. I sve to upotpunjeno je prekrasnom torbom koja je privukla pažnju i na našem Instagram kanalu.


Što vi kažete na ovo izdanje, i koji dio stylinga vam je najbolji?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano