I Franka Batelić i Izabel Kovačić slijede jedan veliki trend

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.12.2023.

0

Franka Batelić i Izabel Kovačić

Franka Batelić i Izabel Kovačić

Dobro nam znani modni brend Lunilou otvorio je svoj prvi dućan na ekskluzivnoj lokaciji Kaptol centra u Zagrebu, a našu pažnju privukli su divni outfiti Izabel Kovačić i Franke Batelić

Na svečanom otvorenju, Izabel Kovačić, osnivačica Lunilou, izrazila je svoju zahvalnost: "Ovaj trenutak predstavlja kulminaciju mnogih godina rada, strasti i posvećenosti. Želim se od srca zahvaliti svim našim vjernim kupcima i nevjerojatnom timu koji je omogućio ovaj san. Bez vaše podrške, naša vizija modno održivog svijeta ne bi bila moguća."

Izabel Kovačić

Izabel Kovačić

Dizajn interijera, djelo arhitektice Ive Pauzar, odražava izuzetan osjećaj za stil i prirodu. Neutralni tonovi i sirovi materijali poput drva i kamena stvaraju topao i pozivajući ambijent.

Franka Batelić

Franka Batelić

Svečanost otvorenja privukla je mnoga poznata lica i prijatelje brenda, a našu pažnju privukle su jako zanimljive crno-bijele kombinacije vlasnice brenda Izabel Kovačić te glazbene zvijezde Franke Batelić Ćorluka. Obje su prihvatile jedan od najvećih trendova sezone, spoj crne i bijele, a vi prosudite koja kombinacija vam je bolja.


VIŠE O TEMAMAFranka BatelićIzabel KovačićLunilou
Povezano