I Forbesu je Hrvatska lijepa, a 'Amerikanci su dobrodošli'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.08.2020.

0

Screenshot: Instagram (@forbes)

Screenshot: Instagram (@forbes)

U opisu fotografije istaknuto je kako je u Hrvatskoj, koja je jedna od rijetkih EU destinacija koje Amerikancima omogućavaju posjet

Na Instagram profilu američkog lifestyle magazina Forbes koji prati 4,7 milijuna ljudi, među kojima i najveća imena poslovnog svijeta i entertainmenta, objavljena je fotografija Hrvatske koja je u kratkom roku prikupila velik broj pozitivnih komentara i gotovo 25 tisuća likeova.

U opisu fotografije istaknuto je kako je u Hrvatskoj, koja je jedna od rijetkih EU destinacija koje Amerikancima omogućavaju posjet, turizam trenutno u cvatu. Naime, iako turisti iz SAD-a ne mogu posjetiti većinu zemalja Europske unije, Hrvatska im je dostupna.

U svojoj Instagram objavi Forbes navodi kako se hrvatski smještajni kapaciteti razvijaju kako bi zadovoljili potrebe potražnje, a istaknut je i podatak o gradnji novog odmarališta Maslina na otoku Hvaru.

View this post on Instagram

Croatia tourism is booming, with the tiny Republic in Southeast Europe among the few EU destinations allowing Americans to visit. New resorts are also coming to meet future demand. The dramatic new Maslina Resort, surrounded by a rich pine forest and positioned overlooking the Adriatic Sea, was created as a sustainability-focused luxury boutique resort. The new property opens this month and offers up 33 rooms, 17 suites, and three villas, all inspired by nature's elements. Even though Americans cannot visit most of the EU, the Croatian Institute for Public Health recently announced that non-EU citizens, including those from the U.S., can enter Croatia as tourists—as long as they provide evidence of a negative test for Covid-19 within 48 hours of their arrival. 🔗 in bio to see the new island resort opening soon in Croatia. (📸 : Getty)

A post shared by Forbes (@forbes) on


Riječ je o luksuznom boutique resortu, okruženom bogatom borovom šumom, koji će nuditi 33 sobe, 17 apartmana i tri vile, a osmišljen je prema načelima održivog turizma. Objavi posta na Instagramu, prethodila je i objava članka o resortu na Forbesovoj web stranici.


VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamForbes
Povezano