I Cardi B obožava tenisice koje nas vraćaju u devedesete

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.03.2019.

1

Cardi B

Cardi B

Cardi B je devedesetih godina možda bila samo dijete, ali se za potrebe nove Reebok kampanje upravo vratila u eru u kojoj su nastale legendarne Aztrek tenisice

Dobitnica prestižne Grammy nagrade, Cardi B se u najnovijoj kampanji inspiriranoj 90-im godinama igra s fax uređajima, pleše Macarenu i nosi narančaste Aztrek '93 tenisice - ikonu tog desetljeća. Cardi B je prvi put surađivala s Reebokom u studenom prošle godine, a suradnja se od samog početka fokusirala na nostalgične 90-e. Prvobitno predstavljena+ 1993. godine, Azterk je bio "na čekanju" gotovo 25 godina. Bila je to prva Reebok tenisica koja je sadržavala revolucionarnu Hexalite tehnologiju u kojoj je trčanje bilo znatno udobnije. Danas, novi Aztrek ‘93 možete nositi svuda i u svakoj prilici, dok planinarite, trčite ili pozirate za Instagram.
Aztrek '93

Aztrek '93

Nova kampanja u stilu 90-ih, u kojoj "Money" reperica predstavlja potpuno novu narančastu Reebok Classic Aztrek ‘93 tenisicu, snimljena je u Bronxu njezinom kvartu koji je poslužio kao idealna kulisa za oživljavanje nostalgičnih trendova iz 90-ih.

Foto: Reebok

Foto: Reebok

Ženski model Reebok Classic Aztrek ‘93 dostupan je u maloprodajnoj mreži Reebok partnera: Shooster, NOSS (u Zagrebu i Splitu) i ShoeBeDo po cijeni od 749 kuna.

VIŠE O TEMAMAtenisiceReebokCardi Bženske tenisiceReebok Aztrek 93
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se