I C&A ima jaknu koja će ove jeseni vladati ulicama

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 25.08.2023.

0

Foto: C&A

Foto: C&A

Najveći modni klasik jeseni vraća se u velikom stilu, a jedan nepogrešiv primjerak crne jakne s efektom kože u bajkerskom stilu stigao je i na police popularnog brenda C&A

I dok mi uživamo u samom finalu prekrasne ljetne sezone, jesen nas doslovno čeka pred vratima. Iz morskog đira morat ćemo se brzo 'prebaciti' u ono što nam donosi nova sezona. U svakom smislu, pa tako i u onom modnom! Uskoro ćemo posegnuti za robusnijim komadima obuće, ali i dugim rukavima, a jedan od najvećih izazova bit će pronalazak savršene jakne za prijelazni period i prvu fazu jesensko-zimske sezone.

Već smo spomenuli da se jedan vječni jesenski trend (drugim riječima - klasik!) vraća u velikom stilu, i da će uskoro zavladati ulicama naših gradova. Govorimo o nenadmašnoj jakni s efektom kože koja će najpoželjnija biti u bajkerskom stilu!

C&A

C&A

A jedna savršena motoristička jakna od umjetne kože, i to u onom najtraženijem, crnom izdanju, stigla je i na police modne kuće C&A. Ovaj neodoljivi jesenski klasik koji se uklapa u baš svaku kombinaciju u C&A trgovinama vas čeka po cijeni od 39,99 eura, pa... Ako tražite jaknu u ovom stilu, dalje od ovog ne morate tražiti!

Foto: C&A

Foto: C&A

Vsš sud o ovom vječnom modnom hitu: vrijedi li loviti (jednu novu) bajkersku kožnu jaknu?


VIŠE O TEMAMAjakneC&Aženske jaknekožne jaknemotorističke jakne
Povezano