I bojom i krojem, ove Zarine hlače nameću se kao hit proljeća

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 20.02.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Široke hlače u velikom se stilu vraćaju u naše živote, a boja koja bi mogla biti prvi i pravi izbor jeste - prljavobijela. Bar ako je vjerovati Zari.

Zara diktira dobar dio trendova, a veliki broj komada s njenih polica završava u krugu onog što obično zovemo 'must-have'. I upravo Zarini noviteti govore puno toga o trendovima i hitovima koje nam nosi nova sezona. Tako je i ove godine.

U drugoj polovici veljače obično počinjeno slagati modni mozaik za nadolazeću proljetnu-ljetnu sezonu, a jedna od ključnih stavki te operacije svakako su (bar jedne) nove hlače koje će dobro ići u različitim kombinacijama i prigodama. A s obzirom na to da Zara po starom pravilu diktira dobar dio trendova, a veliki broj komada s njenih polica završava u krugu onog što obično zovemo 'must-have' - upravo noviteti ovog superpopularnog brenda govore puno toga o trendovima i hitovima koje nam nosi nova sezona. Tako je i ove godine.

Naši modni radari detektirali su jedan veliki potencijalni hit u Zarinom odjeljku s proljetnim novitetima. Riječ je o širokim hlačama koje se vraćaju u velikom stilu, i to u prljavobijelom izdanju.

Zara

Zara

Ove široke hlače visokog struka s naborima i prednjim ušicima istovremeno su ležerne i elegantne, i nema sumnje da će ih mnoge fashionistice nositi u svojim ludim proljetnim kombinacijama.

Dostupne su po cijeni od 27,95 eura (210,59 kn), a vi nam recite sviđaju li se i vama!


VIŠE O TEMAMAhlačeZaraširoke hlačeženske hlače
Povezano